c4nton4 20 Posted December 8, 2012 wow, temperature danas do -12°C Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 9, 2012 I ovde je pao sneg i pokrio breg . Laku noć narode! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 9, 2012 laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 9, 2012 Tek je sada dobro jutro, prestao je da pada sneg. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 9, 2012 Sneg pade , pokri moje nade. Dobro jutro narode! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 9, 2012 Sneg pade , pokri moje nade. Dobro jutro narode! Ili snijeg pade, na behar na voce.... Pozdrav svima i puno srece danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 9, 2012 Pozdrav ekipici! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 9, 2012 pozdrav i od mene....ja se vec zaledio dosad..morao nesto raditi, pa sam prvo jutros oko 04:00 cistio svoje auto, pa kada sam njega sredio dodjem u firmu i treba da preuzmem sluzbeno auto i ono zaledilo, cistio potom i to ali nisam uspio da odledim vrata....smrznuo sam se...jeben pocetak nedjelje...valjda ce danas biti nesto na kladari, jucer sam prosao jedan tiket, kvota 40...pogodio Arsenala, Igokeu, Atalantu, Reala, Romu i imao jedini dvoznak x2 na paru Troyes - Nice, ovi prvi vodili do 90 minute i vec sam htio da bacim listic, kad Nica izjednaci Spreman sam za mec City - United, uzeo pratecu logistiku i u vodoravnom polozaju cu da gledam mec...nadam se da nece City povesti, zadnjih dana United precesto prima golove...pogotovo kada poslije udju visoki igraci Dzeko i Baloteli, ne smije se vise primati golove iz prekida... Robin i Batman ce danas nadam se biti na nivou... Sretno svima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 9, 2012 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariobo11 2 Posted December 9, 2012 Pozdrav ekipo! Za danas imam jednu dojavu i dajem je POTPUNO BESPLATNO. Evo je: Manchester City - Manchester United Vrijeme početka: 14:30 Tip: Zdjela kokica, par sokova/piva, veliki TV, topla soba Ulog: 30/10 Ugođaj: neprocjenjivo Quote Share this post Link to post Share on other sites