Almiric Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 mozemo se zati, diskutovati, razmijeniti misljenja, ali ova slika sve govori, i to je realnost: Quote
Almiric Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) Edited December 10, 2012 by Almiric Quote
Nadrealista Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 a dobro Hare, onda evo ti ovaj: vidi se da si pitar... jednom ti klub pobijedi i odma neke slike izbacujes a na kraju sezone njaaaaaaaaaaaa, hodas pognute glave 1 Quote
Almiric Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 vidi se da si pitar... jednom ti klub pobijedi i odma neke slike izbacujes a na kraju sezone njaaaaaaaaaaaa, hodas pognute glave a kave veze ovo ima sa pitarima? jedino ako si se pronasao u ovoj slici, ali to nema veze sa mojim postom Quote
Almiric Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Mada moram priznati jednu stvar, mnogi manijaci imaju vise mozga u glavi nego mnogi pitari u malom prstu (Dinnos ne komentarisi :) ) Quote
HaRe! Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 to si ti s de geom? Aha, uhvatio levata na priču da sam navijač Jedinstva. Quote
Nadrealista Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 a kave veze ovo ima sa pitarima? jedino ako si se pronasao u ovoj slici, ali to nema veze sa mojim postom pa i pitari dobili u derbiju pa se nesto nadigli a onda ste se na kraju polusezone usutili Quote
HaRe! Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 pa i pitari dobili u derbiju pa se nesto nadigli a onda ste se na kraju polusezone usutili Ne znam ko ne slavi pobjedu u gradskim derbijima, ali znam ko je ne tako davno slavio jedan bod kao pobjedu. Quote
Recommended Posts