silly_bet 3 Posted December 10, 2012 Samo u prolazu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted December 10, 2012 A sad na ciscenje snega ( Da se ne plati kazna ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 10, 2012 Dobro veče Sviđa mi se tvoj tip na hazarderu Houston Texansi. Mislim da su zaslužili da večeras dobe patse. I nek im sve ostalo do kraja ide po planu tako da ja mogu u zadnjem tjednu mirno odigrat na Coltse i uživat u PO Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 10, 2012 A sad na ciscenje snega ( Da se ne plati kazna ) ovdje najavljen snijeg. opet lopatanje slijedi rano ujutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 10, 2012 Sviđa mi se tvoj tip na hazarderu Houston Texansi. Mislim da su zaslužili da večeras dobe patse. I nek im sve ostalo do kraja ide po planu tako da ja mogu u zadnjem tjednu mirno odigrat na Coltse i uživat u PO na h2h sam mislio Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 10, 2012 laku noć od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariobo11 2 Posted December 10, 2012 Di si ga to kidnapovao? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 10, 2012 Laku noc ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 10, 2012 laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites