Tuto 157 Posted December 11, 2012 Jutarnji pozdrav društvu! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted December 11, 2012 Dobro jutro pun pogodak (Kikinda -8,oblacno ,) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 11, 2012 jutro....snijeg napadao ovdje...necu danas cistit auto pa makar ne isao nigdje.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 11, 2012 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 11, 2012 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 11, 2012 gdje su raja danas? nema nekih dogadjaja, ali opet moze se probrati...Cantona i CRni imate li prijedloge iz americkih sportova? nisam bazao po drugim temama.. mozda bi dobra kvota veceras bila pobjeda NIce? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 11, 2012 gdje su raja danas? nema nekih dogadjaja, ali opet moze se probrati...Cantona i CRni imate li prijedloge iz americkih sportova? nisam bazao po drugim temama.. mozda bi dobra kvota veceras bila pobjeda NIce? moze Roma na golove, Sunderland mi je kec eventualno 1X ako cemo bas na sigurno, PSG mozda dvica... sve u svemu ne isplati se nista igrat za lovu, bar ovaj fudbal Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 11, 2012 moze Roma na golove, Sunderland mi je kec eventualno 1X ako cemo bas na sigurno, PSG mozda dvica... sve u svemu ne isplati se nista igrat za lovu, bar ovaj fudbal ja sam odigrao pobjede Rome, PSG-a, Nice i Lakersa....nisam smio da igram ama bas nistana mecu Sunderlanda...prije bih igrao i manje golova i X2 nego bilo sta drugo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 11, 2012 ja sam odigrao pobjede Rome, PSG-a, Nice i Lakersa....nisam smio da igram ama bas nistana mecu Sunderlanda...prije bih igrao i manje golova i X2 nego bilo sta drugo.. Roma igra kup a sad je pitanje kolko ih to interesuje i kakav ce sastav izvesti a Atalanta nije losa ekipa isto kao Valencians koji je u gornjem dijelu tabele i dobro igraju kuci pa ce se PSG dobro namucit ako misli pobijedit... kod Nice je sve moguce a Lejkersi su me dosad toliko puta razocarali da ih siroko zaobilazim Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted December 11, 2012 Ima li zavejanih ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 11, 2012 U Sarajevu pada od sinoc.... evo jos uvijek pada i neka jos dugo dugo paaadaaaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted December 11, 2012 U Sarajevu pada od sinoc.... evo jos uvijek pada i neka jos dugo dugo paaadaaaa Možeš doći i kod mene očistiti ako ti je baš toliko godra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 11, 2012 Možeš doći i kod mene očistiti ako ti je baš toliko godra. hehe.... ne cistim snijeg, pa mi je valjda zato i godra Quote Share this post Link to post Share on other sites