Jump to content
Sign in to follow this  
uporni

15.12.2012.

Recommended Posts

18:00 Mallorca-Athletic Bilbao 2 @ 2,80 Bet365
 
Mallorca trenutno 17. momcad prvenstva sa 13 bodova docekuje Bilbao koji je trenutno 14. na tabeli sa 18 bodova. Mallorcin golman je u zadnje dvije utakmice bio na streljani i primio je 9 golova u ta dva susreta , u tako losem raspolozenju docekuju Bilbao koji se polako dize u formi i ima dvije uzastopne pobjede u prvenstvu. Bilbao prosle sezone bio sjajan , ali ove sezone nije sve tako bajno , ali mislim da sada imaju mjesta samo za napredak , to je kvalitetna ekipa i mislim da ce danas lagano pobijediti momcad Mallorce koja nije u dobroj formi , nesigurna obrana i neefikasan napad sjajna prilika za Bilbao da upise trecu pobjedu u nizu.
 
Da ganjam malo vece kvote  :77tooth:

Share this post


Link to post
Share on other sites

evo vidim kolega Nadrealista je več stavio nesta za ovaj meč i slažem se stime  evo malo od mene 

 

 

 

16:00 Stoke-Everton under 2.5 tip:1 1.65 HLmislim da će ovo dns biti tešla utakmica rijetko tko odnosi bodove kad stoke igra kući 4 pobjede 3 neriješene i nijedna izgubljena čvrasta su ekipa. Nalaze se na 9 mjestu sa 23 boda, samo 3 boda manje od današnjeg protivnika koji je na 4 mjestu. stoke je u zadnje vrijeme u malo boljoj formi, ali se everton izvukao u zadnjem kolu kući protiv tootenhama 2 golovima u zadnjim minutama dali to može biti neka prekretnica zanjih nakon par zaredanih neriješenih city arsenal neugodne ekipe. odlučio sam se za ovaj pick jer se po međusobnim omjerima vidi da nema puno golova u 9 susreta 7 su isla u under. Zanimljiv podatak je da je everton Stoke-u u zadnjih 5 mečeva zabio samo 2 pogotka i stime da je jedan bio autogol croucha. Zanimljivo je da stoke u zadnjih 7 domačinskih utakmica primio samo 2 gola....stoga mi nije bilo teško odlučiti se za under za one kojima je koef. mal preporučam da probaju neki X. sretno !!

Edited by uporni

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00 APOEL Nicosia - Enosis Paralimni, poluvrijeme/kraj, tip: 1/1 @ 1.57, bet365, 8/10   Drugi moj par za danas je prva kiparska liga i mnogo poznatiji klubovi, a to je duel hita Europe i Lige prvaka prošle godine - ekipe APOEL-a iz Nikozije i Enosisa. Riječ je o duelu 14 kola na stadionu GSP u Nikoziji gdje drugoplasirani APOEL dočekuje jako loši Enosis. APOEL je trenutno drugi sa 31 bodom i sa 4 boda manje od vodećeg Anorthosisa koji ih je pobjedio u zadnjem kolu sa 1-0. Enosis je trenutno na 8 mjestu sa 14 bodova i do kraja sezone im je cilj plasman od 5-8 mjesta dok je APOEL-u cilj isključivo Liga prvaka i tutla prvaka Kipra.APOEL ima 31 bod, i omjer od 10 pobjeda, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku od 30-7. Imaju najbolji napad lige i najbolju odbranu lige, a ističe im se odlični tandem iz Južne Amerike, paragvajac Adorno (11 golova) i brazilac Manduca (6 golova). Adorno je ujedno i prvi strijelac lige. Zanimljivo je da su jedina dva poraza imali upravo kod kuće jer su izgubili od Anorthosisa sa 0-1 i od AEK-a Larnake sa 1-2, i to su baš zadnja dva meča na svom terenu tako da je za očekivati konačnu pobjedu APOEL-a na svom terenu ali ja ći zbog skromne kvote od 1,18 na pobjedu domaćina, ovaj put odigrati tip 1/1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 NEC - PSV Eindhoven, Vrijeme prvog gola, tip: od 1. do 30. minute @ 1.60, Expekt, 8/10Na stadionu Goffertstadion u Nijmegenu sastaju se domaći NEC i PSV iz Eindhovena. Moj tip za ovaj meč je da ćemo prvi gol vidjeti već u prvih pola sata utakmice jer se sastaju jako efikasne ekipe. Nakon 16 odigranih mečeva ove sezone NEC je trenutno na poziciji 7 sa 23 boda i gol razlikom od 23-27 ili u prosjeku imaju 3,12 golova po meču dok je PSV glavni konkurent za novog prvaka i do sada mu odlično ide jer su drugi sa 36 bodova i sa samo jednim bodom manje od vodećeg Twentea koji ima i utakmicu više jer su jučer savladali Heracles i bar na jednu noć su pretekli PSV. Sada PSV ima veći imperativ da sa pobjedom se vrati na vrh, ali posao mu neće biti nimalo lagan jer je NEC odlična ekipa. PSV ima gol razliku od nevjerovatnih 53-16 iz 16 mečeva i to je prosjek od 4,31 gol po meču. Prvi strijelac PSV-a je slovenac Matavž sa 8 golova a tu je i belgijanac Martens sa 7 golova. U za dnjih 23 utakmice, na 22 je PSV dao barem jedan gol. Imaju daleko najbolji napad lige sa 53 data gol a sljedeći je na listi Ajax sa 38 golova. Vjerujem da ćemo i večeras gledati dosta golova i zato je moj tip da će barem jedan gol pasti u prvih pola sata utakmice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45,  NEC - PSV Eindhoven, tip 2 @ 1.45, expekt, 7/10Nizozemska prva liga, utakmica 17og kola izmedu dvije ekipe sa vrha ljestvice... NEC je tu nesto malo losiji, na sedmom su mjestu, a PSV Eindhoven je trenutno drugoplasirana ekipa lige sa samo bodom zaostatka za vodecim Twenteom (koji ima utakmicu vise). Znaci, eventulanom pobjedom zasjeli bi na prvo mjesto na ljestvici. PSV Eindhoven ima ukupnih 12-0-4 uz nevjerovatnu gol razliku od cak 53 postignuta gola i 16 primljenih. NEC sa druge strane igra osrednje - ima 6-5-5 omjer uz negativnu gol razliku 23:27. Evo sad nekoliko rijeci o formi ekipa. NEC u zadnjih pet utakmica ima 2 pobjede, remi i 2 poraza... u zadnjem kolu su izgubili od Waalwijka,a  prije toga remizirali sa Bredom 1:1 (koja je na samom dnu ljestvice, treca od kraja). Svjez je i njihov poraz protiv Vitessea od 4:1. Nisu u nekom nizu i mislim da im ovdje osim domaceg terena nista ne ide u prilog. A ni tu nisu nesto bajni, imaju kod kuce 2 pobjede, 4 remija i 2 poraza (9:13 gol razlika). PSV Eindhoven ima osim prvenstva i obaveze u skupini F europske lige. Tu su pobjedili Napolija 1:3 u zadnjem nastupu..a u prvenstvu su pobjedili vodeceg Twentea koji im je izravan konkurent za vrh ljestvice sa uvjerljivih 3:0. Prije toga su izgubili od Ajaxa i Vitessea, ali i razbili Haaga sa 1:6. Mislim da se sa ove dvije pobjede vracaju u dobar niz. Jos da kazem nesto o h2h tradiciji - u njihovih osam zadnjih medusobnih susreta cak 7 puta je pobjedio PSV Eindhoven, dok je samo jednom ostalo nerjeseno. Ove godine je PSV u kupu slavio sa 3:2, a u ligi 2:1. Mislim da i ovdje sve ukazuje da ce gosti odnijeti sva tri boda u ovoj utakmici, popravljaju se u formi, treba im ovo za prvo mjesto, gosti nisu nesto posebno, losiji su od njih na ljestvici. Sretno !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...