Dinno 10 Posted December 15, 2012 Schalke i Udine.... katastrofa danasnji dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 15, 2012 Samo da pozdravim, još jedan dan bez kladjenja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 15, 2012 Samo da pozdravim, još jedan dan bez kladjenja. Svaka cast kad mozes Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 15, 2012 Samo da pozdravim, još jedan dan bez kladjenja. Bravo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted December 15, 2012 Samo da pozdravim, još jedan dan bez kladjenja. Čestitke Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted December 15, 2012 Loš dan sa dnevnom ponudom, možda me izbavi NBA ali čisto sumnjam Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 15, 2012 Dobar jutar kladioničari i ostal!! Pa gde si ti druže. Nema te nešto! Udinese Potpisujem! A da dobro veče i Laku noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 15, 2012 *ebem ti Salke kad popisani Frajburg nemogu dobit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 15, 2012 *ebem ti Salke kad popisani Frajburg nemogu dobit Stvarno.... majke mi mene bi bilo stid izgubiti od takvih sugavih ekipa Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted December 15, 2012 Udinese dobi vani Sampdoriu i doma ne mogu dobiti najlošijeg gosta lige A Schalke me je već zeznuo nekoliko puta pa sma očekivo da će doma pobijeidti ovo ali ništa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 15, 2012 (edited) Udinese dobi vani Sampdoriu i doma ne mogu dobiti najlošijeg gosta lige A Schalke me je već zeznuo nekoliko puta pa sma očekivo da će doma pobijeidti ovo ali ništa Palermo dao 2 gola na 8 gostujucih utakmica. Zadnja gostujuca pobjeda im bila u aprilu prosle sezone, a Udine kao sto kazes dobili Sampdoriju u gostima.... uzas majke mi Edited December 15, 2012 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 16, 2012 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 16, 2012 laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites