silly_bet Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Mislim da će i ovaj dan proći bez kladjenja. Quote
c4nton4 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 a uvece ce bit "vece, pozz do ujutru" nisi ni daleko od istine. došo doma s posla, navuko se na assassin's creed 3 i kad nešto pojedem malo halat Dobar dan, danas malo u kladionu ponovo. Juce pad na Srbija 1 i Roma Kjevo 3+, ali bit ce bolje Ne secam sse sta je to bilo. Ko zna sta je Purger smislio pričalo se da si u krizi identiteta i da se tražiš po noćnim barovima na periferiji BG Dan Zna ko kak dugo.če bit Bwin u remontu mislim da bi sfinga znala odgovor na to pitanje Quote
micha Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 (edited) Meni vikend katastrrofa..sve šta< sam prošli zaradio ovaj sam prosuo.. A kod mene potpuna suprotnost. Prosli vikend corak , ovaj pun metak U stvari nije bio bas potpuni corak, bilo je i neko zrnce. Al i ćorava koka - ubode neko Edited December 17, 2012 by micha Quote
Banega Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 nisi ni daleko od istine. došo doma s posla, navuko se na assassin's creed 3 i kad nešto pojedem malo halat pričalo se da si u krizi identiteta i da se tražiš po noćnim barovima na periferiji BG mislim da bi sfinga znala odgovor na to pitanje he he, sfinga i Quote
Recommended Posts