micha Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 A ja odigram one Azarbejdzance i 1 i gosti izjednace u 86 min (1-1) Ja od tih Azarbejdzanaca ( ta njihova premier liga) bezim ko djavo od krsta. Nisu mi oni mnogo sigurni. ! S.A, UAE, Katar i eventualno Pakistan - od Azijskih liga Quote
mariobo11 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Dobro večer narode! Jel se kladi nešto ili se samo zajebava? Ovih dana apsolutno ništa nisam igrao, i čak sam i natjecanje izgubio jer sam dobio fuckin gripu.. Quote
Goran1 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Dobro večer narode! Jel se kladi nešto ili se samo zajebava? Ovih dana apsolutno ništa nisam igrao, i čak sam i natjecanje izgubio jer sam dobio fuckin gripu.. Treba igrati dok se još može... Naime, za 3 dana će biti smak svijeta. Quote
HaRe! Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Treba igrati dok se još može...Naime, za 3 dana će biti smak svijeta. Quote
Almiric Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 a svasta, ne mogu da vjerujem daTuto nije postavio svoj par na H2H, a ja ga cekao i jos postvaim 2.10 kvotu ccccc pa da sam znao postavio bih nesto lakse :( molim te tuto da me slijedeci put obavjestis kada budes radio odnosno ne radio ovakve stvari Quote
Recommended Posts