tsigalko-11 0 Posted December 22, 2012 (edited) Nije mi taj Partizan uvjerljiv, ja bi radije zaobišao prognoze utakmica ABA lige danas. Edited December 22, 2012 by tsigalko-11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 22, 2012 (edited) jel ima ko da prati košarku zanima me meč krke i partizana gledajuci onako povrsno trebala bi bit pobjeda Partizana... Krka je u sredini tabele i pobjeda im neznaci puno kao ni poraz a Partizan ganja Igoeku na prvom mjestu plus sto su ispali iz Eurolige pa im ovo ostaje jedino takmicenje da nesto ozbiljnije naprave u ovoj sezoni jos da dodam, Partizan ih je dosad redovno pobjedjivo, kuci i na strani Edited December 22, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsigalko-11 0 Posted December 22, 2012 Kako je City očajan, ne mogu zabit Readingu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted December 22, 2012 A evo zabili su, opet u zadnjim minutama... Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted December 22, 2012 gledajuci onako povrsno trebala bi bit pobjeda Partizana... Krka je u sredini tabele i pobjeda im neznaci puno kao ni poraz a Partizan ganja Igoeku na prvom mjestu plus sto su ispali iz Eurolige pa im ovo ostaje jedino takmicenje da nesto ozbiljnije naprave u ovoj sezoni jos da dodam, Partizan ih je dosad redovno pobjedjivo, kuci i na strani Tesko al pobedise! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 22, 2012 jbte kakva dosada ovdje.. do sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 22, 2012 pozdrav... Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted December 22, 2012 jbte kakva dosada ovdje.. do sutra Gde ode ? Nije rano ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsigalko-11 0 Posted December 22, 2012 Moga bi ovo bit preokret u Malagi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsigalko-11 0 Posted December 22, 2012 Ili ipak ne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted December 22, 2012 Evo i moj post no. 4000 Svaka čast! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 22, 2012 Moga bi ovo bit preokret u Malagi... jao jao na sta spade ovaj real.... lafo kraljevi, kurci, palci ccccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 22, 2012 Jel i vama treba cijela vječnost da vam otvori kafanu ili samo meni?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 22, 2012 Jel i vama treba cijela vječnost da vam otvori kafanu ili samo meni?? Bit će samo tebi. Trebaš podmazati preglednik. Zahrđao je od neupotrebe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted December 22, 2012 Roma-Milan 4-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites