Tuto 157 Posted October 24, 2006 Dobro jutro! Jutros u Rijeci kiše. Tmasti oblaci nad Kvarnerom. Puše jak jugo. Ovaj tjedan igraju se tri ATP turnira u dvorani. U Lyonu (FRA), St. Petersburgu (RUS) i Baselu (SUI). Tu su još dva challengera za tenisače u Montevideu (URU) i Nottinghamu (GBR). Tenisačice igraju na WTA turniru u Linzu (AUT). U prvom kolu nije bilo iznena Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted October 24, 2006 jučer loš dan , listica prosla dva ali ne cijela nego 2/3 , bar nesto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif . Nema ni danas nekih parova ali valjda cemo naci neto. Inace mi je postotak u pogadanju parova 77,36% a u lisićima samo 41,57% . Nemogu vjerovat da imam toliki postotak u parovima velik a u listicima mali. Moram malo bolje rasporedjivat parove Pozdrav. Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted October 24, 2006 Robredo izgubio od arthursa, da ne povjerujes sva sreca nisam stavio na njega Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted October 24, 2006 Paszek 5:1* svaka cast.Cura ima 15 godina i ovakva razbijada i to protiv Dechy. Idemo Paszek Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted October 24, 2006 ajmo svi parovi na koje sam se danas kladio Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted October 24, 2006 Hajduk sa Belišćem odigrao 2:2 i onda na produ Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted October 24, 2006 U 93 (doslovno 10 sekundi prije kraja regularnog djela) Hajduk je izjednačio .... ccccc Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted October 24, 2006 Ja sam jučer nešto kombinirao sam od littlepimpa i svoje i ... I prošlo, super za sada ovo što igram 2 od 2 imam ! Nego ovo novo što igram da vam ka Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted October 24, 2006 ajmo Calgary treba mi bar calgarijeva pobjeda da bi zaradio malo vise na listicu koji sam odigrao 6/8 kad je glupi atletico izgubio 0:1 Ajmo Calgary Share this post Link to post Share on other sites