mostovoj 44 Posted December 22, 2012 (edited) Krka - Partizan Beog. tip1X @2.15 SuperSport 58-66 Edited December 22, 2012 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsigalko-11 0 Posted December 22, 2012 Elton Brown više od 8.5 koševa @ 2.00 PSK Zadar konstantno ima problema s protivničkim visokim igračima, a Elton Brown je jako snažan igrač, vrlo dobar u skoku, a Zadrani ne zatvaraju baš dobro defanzivni skok. Kaštropil i Brkić nisu baš pokretni centri,mislim da će ih Brown izdominirat, usprkos tome što nema baš veliku minutažu. Ako uzmemo u obzir da bi Zvezda trebala ostvariti laganu pobjedu večeras. prvi centar Katić ne bi trebao imati veliku minutažu, nema potrebe, pa bi onda Brand imao više prilike za over. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted December 22, 2012 Krka - Partizan Beog. 2/2 @1.90 Gosti u krizi ( 3 poraza vezana) Ali kvalitet je na njihovoj strani Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted December 22, 2012 Krka - Partizan Beog. 2/2 @1.90 Gosti u krizi ( 3 poraza vezana) Ali kvalitet je na njihovoj strani 58-66 (28-29) :uredu: Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted December 22, 2012 (edited) 01:05, Detroit Pistons-Washington Wizards, tip 1 (money line)@ 1.83, Bet365, 8/10 mec koji se igra u okviru NBA lige u kome Washington Wizards docekuje Detroit Pistons medjutim posto u Bet 365 je tako postavljen par napisao sam kako je kod njih. Juce su ova dva tima igrali u Detroitu i Detroit je pobedio sa cak 100-68 tako da iako se sad igra na terenu Washingtona ipak ocekujem da to nece toliko uticati jer je razlika u kvalitetu ocita u ovom trenutku. Washington Wizards je ubedljivo zadnji u istocnoj konferneciji sa ucinkom 24 3 21 2132:2337 oni imaju problema jer imaju dosta povredjenih veceras nece igrati kao i ranije -John Wall,Trevor Booker,A.J. Price,Trevor Ariza,dok su nastupi Bradley Beala i Nene-a pod znakom pitanja,ali je velika mogucnost da obojica ne igraju. Detroit je 12-ti na istoku sa ucinkom 29 8 21 2712:2783 a veceras su kompletni tako da mislim da mogu da pobede ako su na svom terenu mogli sa 32 razlike bar sa nekoliko poena razlike Edited December 23, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites