Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

23.12.2012.

Recommended Posts

Hajmo genk - anderlecht jos jedan i da makar malo bude pozitive ovaj vikend...

Hajmo genk - anderlecht jos jedan i da makar malo bude pozitive ovaj vikend...

1-2 :icon_razz:

A sada na NBA...

Ima zanimljivih parova za odigrati a ono što je najbolje je da 2 para počinju prije ponoći...

Da se ja ne ponavljam. Podržavam sve za danas rečeno za MUTD ! :icon_mad:

Da se ja ne ponavljam. Podržavam sve za danas rečeno za MUTD ! :icon_mad:

nisu ni oni masina, moraju kiksati, zato ih skoro nikada ne igram jer je mala kvota na njih 

svugdje pomalo  :icon_biggrin: gdje si ti propali navijacu propalog kluba  :77tooth:

misljenje je kao guzica..svak ga ima... :smile_redcard:

to je jedna od mana danasnje tehnologije da  svako moze da bulazni bez skoro ikakvih posljedica..jedino je dobro sto na osnovu toga mogu ljudi nesto zakljuciti o osobi koja to pise...ja bih se na tvom mjestu ogranicio na surfanje i citanje portala  :icon_neutral:

Hvala Chelski :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz:  :icon_razz: Hvala b momčadima porta i benfe :icon_surprised:  :icon_surprised:

i ja se malo izvadih na Chelskom :)

i ja se malo izvadih na Chelskom :)

Ja okino pravo, cijeli vikend katastrofa.... i kada me zezno manchester, odigram ocajnicki tiket i pogodim :icon_surprised:

genk 3+, venlo 3+, chelsea 1, anorthosis 2, cibona 1... kvota bila oko 5 :48thumbsup:

Izvukao sam sve ulozeno i  alo zaradio, pa mogu reci da vikend i nije bio tako los :icon_biggrin:

Mu  :icon_mad: obicno to tako i bude pred Bozic neko zezne zesve od Engleza samo je pitanje ko ce posle, los dan menbe izvuce malo Hokej koji sam igrao odoka bez neke analize i Diarra odnosno Antalija koju sam igrao kad mi je sve palo 

i ja sam oba belgijanca odigro na 3+, mada sam razmisljo i o 4+ pa mi sad krivo sto se nisam posluso  :icon_biggrin:

Ja sam genk igrao svugdje 3+, a standard sam igrao samo na takmicenju oba daju gol i 3+.... krivo i meni sto nisam uvezao ova dva para kao dubl, jer je bio vise nego siguran...

nisu ni oni masina, moraju kiksati, zato ih skoro nikada ne igram jer je mala kvota na njih 

Pa baš našli danas da kiksiraju  , kad sam ja igrao na njih.!   :smile_redcard:

Al dobro. Juče mi je bio sjajan dan . Nije svaki dan badnji dan.

Edited by micha

Ja sam genk igrao svugdje 3+, a standard sam igrao samo na takmicenju oba daju gol i 3+.... krivo i meni sto nisam uvezao ova dva para kao dubl, jer je bio vise nego siguran...

ma ja bezveze danas odigro listic da imam sta pratit i kontam hocu li 3+ il 4+, haj reko idem na sigurno i eto prodje mi listic... jos da je mancester bio 3+ proso bio mi i ovaj drugi listic