Dinno 10 Posted December 23, 2012 Hajmo genk - anderlecht jos jedan i da makar malo bude pozitive ovaj vikend... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 23, 2012 Hajmo genk - anderlecht jos jedan i da makar malo bude pozitive ovaj vikend... 1-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 23, 2012 1-2 i ja sam oba belgijanca odigro na 3+, mada sam razmisljo i o 4+ pa mi sad krivo sto se nisam posluso Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 23, 2012 A sada na NBA... Ima zanimljivih parova za odigrati a ono što je najbolje je da 2 para počinju prije ponoći... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 23, 2012 Da se ja ne ponavljam. Podržavam sve za danas rečeno za MUTD ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 23, 2012 Da se ja ne ponavljam. Podržavam sve za danas rečeno za MUTD ! nisu ni oni masina, moraju kiksati, zato ih skoro nikada ne igram jer je mala kvota na njih Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 23, 2012 svugdje pomalo gdje si ti propali navijacu propalog kluba misljenje je kao guzica..svak ga ima... to je jedna od mana danasnje tehnologije da svako moze da bulazni bez skoro ikakvih posljedica..jedino je dobro sto na osnovu toga mogu ljudi nesto zakljuciti o osobi koja to pise...ja bih se na tvom mjestu ogranicio na surfanje i citanje portala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 23, 2012 Hvala Chelski Hvala b momčadima porta i benfe i ja se malo izvadih na Chelskom :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 23, 2012 i ja se malo izvadih na Chelskom :) Ja okino pravo, cijeli vikend katastrofa.... i kada me zezno manchester, odigram ocajnicki tiket i pogodim genk 3+, venlo 3+, chelsea 1, anorthosis 2, cibona 1... kvota bila oko 5 Izvukao sam sve ulozeno i alo zaradio, pa mogu reci da vikend i nije bio tako los Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsigalko-11 0 Posted December 23, 2012 Još NBA i ovo bi mogao biti solidan dan. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted December 23, 2012 Mu obicno to tako i bude pred Bozic neko zezne zesve od Engleza samo je pitanje ko ce posle, los dan menbe izvuce malo Hokej koji sam igrao odoka bez neke analize i Diarra odnosno Antalija koju sam igrao kad mi je sve palo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 23, 2012 i ja sam oba belgijanca odigro na 3+, mada sam razmisljo i o 4+ pa mi sad krivo sto se nisam posluso Ja sam genk igrao svugdje 3+, a standard sam igrao samo na takmicenju oba daju gol i 3+.... krivo i meni sto nisam uvezao ova dva para kao dubl, jer je bio vise nego siguran... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 23, 2012 (edited) nisu ni oni masina, moraju kiksati, zato ih skoro nikada ne igram jer je mala kvota na njih Pa baš našli danas da kiksiraju , kad sam ja igrao na njih.! Al dobro. Juče mi je bio sjajan dan . Nije svaki dan badnji dan. Edited December 23, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 23, 2012 Ja sam genk igrao svugdje 3+, a standard sam igrao samo na takmicenju oba daju gol i 3+.... krivo i meni sto nisam uvezao ova dva para kao dubl, jer je bio vise nego siguran... ma ja bezveze danas odigro listic da imam sta pratit i kontam hocu li 3+ il 4+, haj reko idem na sigurno i eto prodje mi listic... jos da je mancester bio 3+ proso bio mi i ovaj drugi listic Quote Share this post Link to post Share on other sites