c4nton4 20 Posted December 23, 2012 (edited) Naziv kladionice: bet365 Vrijeme odigravanja: 22:25 Naziv para: NY Giants @ BAL Ravens (Point spread) Tip para: NYG -1,5 Tečaj: 1.900 Edited December 23, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 23, 2012 (edited) Naziv kladionice: bet365 Vrijeme odigravanja: 22:25 Naziv para: (Player performances) Eli Manning Pass Yards Tip para: over 262,5 Tečaj: 1.800 Edited December 23, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsigalko-11 0 Posted December 23, 2012 Aaron Brooks više od 9.5 koševa 1.90 Marathonbet 5/10 Portland ne igra neku bajnu obranu, u gostima uvijek primaju puno koševa, pogotovo na b2b utakmicama, a Sacramentu danas nedostaju 2 glavna strijelca, Cousins i Evans. Brooksa će čuvati Lillard, koji je loš u obrani, prva mu je sezona u NBA i očito se još nije privikao na NBA napade i rotacije u obrani, Brooks i Thomas će to iskoristiti. Portlandu večeras nema Wesleya Matthewsa, koji je dobar defanzivac i eventualno bi mogao čuvati Brooksa ako bi zatrebalo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsigalko-11 0 Posted December 23, 2012 New York Knicks - Minnesota Timberwolwes Tip: Ney York -5.5 @ 1.55 bet365 6/10 Knicksi su vrlo dobra obrambena momčad, u napadu imaju puno rješenja, gotovo svi igrači su im zdravi, Carmelo Anthony igra u izvrsnoj formi. Minnesota je u solidnoj formi, no večeras im, zbog ozljede oka, nema najboljeg igrača Kevina Lovea, koji je i jedan od najboljih skakača lige, što će im puno faliti protiv Knicksa večeras. Sumnjam da Kirilenko može zaustaviti Anthonya, dok će Chandler limitirati učinak Pekovića, koji ipak nije toliko snažan. Knicksi imaju i puno bolju klupu, dok MInnesota osim Baree baš i nema nekog pouzdanog koš igrača. Knicksi, u J.R. Smithu, Novaku, Prignioniu i ostalima imaju veliku prednost. Knicksi su vrlo jaki u svojoj dvorani, dok Minnesoti gostovanja i nisu jača strana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 23, 2012 (edited) 21:00 Holiday J.(-16,5+)-Bkn-Ph manje od 16,5 koševa Koef: 1,85 Supersport Edited December 24, 2012 by Goran1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 23, 2012 (edited) 23:55 Orlando Magic-Utah Jazz Tip: 2 Koef: 1,85 Supersport Edited December 24, 2012 by Goran1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 23, 2012 (edited) 03:00 Sacramen-Portland Trailbl. Tip:2 Koef: 1,85 Supersport Kingsi će večeras morati igrati bez DeMarcusa Cousinsa koji je dobio suspenziju zbog svađe s trenerom Edited December 24, 2012 by Goran1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsigalko-11 0 Posted December 23, 2012 03:00 Sacramen-Portland Trailbl.Tip:2 Koef: 1,85 Supersport Kingsi će večeras morati igrati bez DeMarcusa Cousinsa koji je dobio suspenziju zbog svađe s trenerom Zaboravio si napomenuti da im ne igra ni drugi najbolji igrač, Tyreke Evans. Al svejedno, nije Portland toliko jak da bih sa sigurnošću odigrao na njih. Meni je ovo over, a ko će pobijediti - ne znam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 24, 2012 Naziv kladionice: http://www.bet-club.com/go.php?link=Unibet]Unibet[/url]Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 03:00Naziv para: Sacramento Kings - Portland Trail Blazers Including overtime Tip para: 1Tečaj: 1.870 Po meni tezak mec medju dvije ravnopravne ekipe ali mislim da ce danas prevladati vece iskustvo domacina i da ce pobijediti mada i medjusobni odnos preteze na domacina a i same kladionice daju malu prednost pa mislim da vrijedi pokusati... Quote Share this post Link to post Share on other sites