Almiric 5 Posted December 26, 2012 by the way, znam ti brata on je posten covjek, voli Man UTD, i ja bih mu vjerovao da igra za Fergusona Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 26, 2012 Ti pricas srcem, ja sam objektivan Almire... na pare niko nije imun i nema nedodirljivih... zivimo u svijetu prevara i lopovluka, tako da mi brat igra u manchester ne bi mu vjerovao da je sve ok, a kamoli Fergusonu and company moj Dino i ti si vala naso skim ces raspravljat o kladionici Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 26, 2012 Dino...necemo dalje na tu temu..ok znam ti stav , ti znas moj i to je to...ja ideal Manchester UTD-a nikad necu narusiti dok ne dobijem neki dokaz...to pricala kazala, puno golova preokreta, pa mora se nesto desiti na utakmici...Manchester je uzeo 99-e ligu prvaka preokretom u 90-oj minuti, tada nije bilo bwina na dresovima ili bilo gdje...Pitaj Bayern da li je to bila namjestaljka....i ne samo to, velike ekipe gotovo uvijek ili preokrenu ili izjednace, ne bi bile velike da to ne mogu u momentu kada gube... nema ni kod talijana dokaza (sazna se poslije 10 godina) pa se zna da namjestaju... a to finale je bilo jednom i nikad vise i bilo je posteno i normalno je da bude preokreta u fudbalu bez namjestanja al nije normalno da ista ekipa od 10 utakmica napravi 8 prelaza... ne govorim samo za UTD nego opcenito za sve lige, svi namjestaju na ovaj ili onaj nacin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 26, 2012 Dino...necemo dalje na tu temu..ok znam ti stav , ti znas moj i to je to...ja ideal Manchester UTD-a nikad necu narusiti dok ne dobijem neki dokaz...to pricala kazala, puno golova preokreta, pa mora se nesto desiti na utakmici...Manchester je uzeo 99-e ligu prvaka preokretom u 90-oj minuti, tada nije bilo bwina na dresovima ili bilo gdje...Pitaj Bayern da li je to bila namjestaljka....i ne samo to, velike ekipe gotovo uvijek ili preokrenu ili izjednace, ne bi bile velike da to ne mogu u momentu kada gube... Almire, Manchester godisnje odigra na desetine utakmica, ne mozes me ubijediti da je svaka cista ko suza.... vjeruj mi ni tvoja kcerkica u to ne bi povjerovala, a ti jos uvijek vjerujes.... e moj Almire Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 26, 2012 Almire, Manchester godisnje odigra na desetine utakmica, ne mozes me ubijediti da je svaka cista ko suza.... vjeruj mi ni tvoja kcerkica u to ne bi povjerovala, a ti jos uvijek vjerujes.... e moj Almire mala replika: ja u to ne vjerujem...ja to znam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 26, 2012 Ma ne dirajte u Manchester, sta ste se odmah svezali? :) jel' neka crvena ekipa pobjedjuje a plava gubi, (City op.a) vi odmah urote neke spominjete :) ok volim i ja Dzeku ali na pogresnoj je strani :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted December 26, 2012 Ma ne dirajte u Manchester, sta ste se odmah svezali? :) jel' neka crvena ekipa pobjedjuje a plava gubi, (City op.a) vi odmah urote neke spominjete :) ok volim i ja Dzeku ali na pogresnoj je strani :) mene su danas zeznuli!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 26, 2012 pa jebote SAF je onda najjaci covjek na planeti...gledajte sta je sve uspio namjestiti, pa cak i sa malim klubom Aberdinom: Broj osvojenih titula: Aleks Ferguson: 12 sa Junajtedom i 3 sa Aberdinom Broj osvojenih nacionalnih kupova: Aleks Ferguson 5 Liga šampiona: Aleks Ferguson 2 Titula klupskog prvaka sveta: Aleks Ferguson 2 Ostalo: Aleks Ferguson 23 trofeja Svaka mu cast...to ne moze niti Juventus sa Berlusconijem zajedno...cccccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 26, 2012 mene su danas zeznuli!! Ko City ili UTD? jebiga Euro mora neko zeznuti, takav je zivot nas kladionicara :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 26, 2012 moj Dino i ti si vala naso skim ces raspravljat o kladionici ja prodjoh i danas svoj par....8 ili 9 u nizu...a gdje si ti, kladionicaru? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 26, 2012 hahahahhaha :) dobar...klasicna engleska satira :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 26, 2012 p.s. jebe se Fergusonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 26, 2012 Danas kad je SAF promijenio zvaku, pri rezultatu 2:3, odigrao sam preokret...dalje je sve poznato Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted December 26, 2012 Ko City ili UTD? jebiga Euro mora neko zeznuti, takav je zivot nas kladionicara :( City Quote Share this post Link to post Share on other sites