Jump to content
Sign in to follow this  
c4nton4

27.12.2012.

Recommended Posts

Naziv kladionice: http://www.bet-club.com/go.php?link=Unibet]Unibet[/url]
Vrijeme odigravanja: 04:30
Naziv para: Los Angeles Clippers - Boston Celtics Handicap - Including overtime
Tip para: Boston Celtics 8.5
Tečaj: 1.910

Ovdje bi probao sa hendikepom da Boston nece izgubiti 9 razlike od domacina jer domacin mi ima puno vezanih pobijeda pa red je i da kiksaju a i ako pobijede ne vjerujem da ce sa vecom razlikom dobiti jer Boston se trgnuo i poceo da igra a i sama statistika kaze da je sve moguce pa bi ovo odigrao za manji ulog...

13.03.12 NBA Los Angeles Clippers Boston Celtics 85 : 94 10.03.11 NBA Boston Celtics Los Angeles Clippers 103 : 108 27.02.11 NBA Los Angeles Clippers Boston Celtics 92 : 99 26.01.10 NBA Boston Celtics Los Angeles Clippers 95 : 89 28.12.09 NBA Los Angeles Clippers Boston Celtics 92 : 90

04:30 L.A.Clippers - Boston Celtics manje od 194.5 poena @1.50 - Bet365

Koliko god da je Clippers u formi, ovaj koeficient na pobeda domacina mislim da apsolutno nema nikakav value. Ipak, Clippersi se sastaju sa Bostona koj nije tako odlican u ovoj sezoni u gosti, imaju malo kracu klupu nego prethodnih godina ali su prikazali sjajne defanzivne partije u poslednih nekoliko utakmica. Upravo ovaj podatak smatram da je klucan u ovog duela. Gledajuci po pozicijama, fakt je da su domacini dominantni u duela igrac na igrac, imaju bolju i dugarcku klupu koja je u svaki smisao bolja od drugu postavu Bostona. Megutim, Celticsi si poznatu po svoju sjajnu defanzivu koja brutalno ubija svoje protivnice u svaki smisao. Ovaj iskusan tim dolazu u Californiju sa namerom da prekine ovaj niz Clippersa, imaju pravo na ovakvo ocekivanje sa obzir njihov kvalitet koj nije tako los i nije za potcenivanje. Rivers je odlican trener, znaje da motivise svoje igrace do maksimum a to na kraju da rezultira. Zbog situacija u koja se nalazi Clippersi, domacini ocekivaju da se niz nastavi ali ja to nevidim tako. U duelu izmedju dve zaista dobre ekipa, mislim da je defanzivna varijanta igre najbolju taktiku prije svega. Da bih obe ekipi dosli do maltene teske zavrsnice, moraju obe da se fokusiraju na defanzivu. Boston je odlican u tome, Clippersi moraju da se navikne na ovaj stil igre i da krene sa bolju defanzivu. Ne ocekujem raspad sistema jos na pocetku, osobeno ne od Bostona. Svega, mislim da su bookmajkeri dobro procenili duel, znajuci da ovo nije tako lagani mec ni za jedne ni za druge pa su postavili idealni granicu gde je odbiram under kao jedina najbolja varijanta ovoga duela.

Sretno!

04:30  LACl/Bost(99,5)-LAClippe

Tip: L.A.Clippersi daju manje od 99,5 koševa

Koef: 1,85

Supersport

04:30  LACl/Bost(99,5)-LAClippe

Tip: L.A.Clippersi daju manje od 99,5 koševa

Koef: 1,85

Supersport

Clippersi dali više od 99,5 koševa

:nije: