Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovde se možete prijaviti za učešće na nagradnom  takmičenju, gde je važan uspeh celog tima, a ne samo pojedinca. 

Budite i vi deo tima koji će pobediti. Prijavite se i postanite takmičar Bet-Club Foruma. 

Takmičenje u januaru se održava na besteurobets forumu.  

Posted

Iako mi ne ide nešto na tom natjecanju, ali možda zatreba član za ekipu pa neka se nađem makar u rezervi.

:crossfingers:  :14clover:

Posted

haj planirajte i mene posto vidim da nece niko... mislio sam da se ne prijavljujem jer cu ovdje igrati na tri fronta al valjda cu nekako skupit snage pa da izguram i na ovom cetvrtom  :icon_biggrin: ako skupite ekipu bez mene slobodno me izbacite  :50yes:

Posted
haj planirajte i mene posto vidim da nece niko... mislio sam da se ne prijavljujem jer cu ovdje igrati na tri fronta al valjda cu nekako skupit snage pa da izguram i na ovom cetvrtom  :icon_biggrin: ako skupite ekipu bez mene slobodno me izbacite  :50yes:

Si ti normalan, da te izbacujemo.  Ako je kuća tesna, nisu deca besna.

A ovaj 4. front nije nikakav problem. Što odigraš ovde - odigraj i tamo. 

Posted

Isti slučaj i samnom iako me je sramota kakav sam bio u ovom takmičenju zadnja dva meseca ipak se prijavljujem ako bude Head Coachu zatrebalo osveženje da budem jedno sedma zamena :77tooth:

Posted

Po prijavama , puna nam je klupa, a na terenu nema nikog  :icon_lol:

Imamo ekipu, cak i rezervu. A možda se i jos neko prijavi. 

Posted

Da krenemo  :icon_cool:

PikadoPDC World ChampionshipVreme: 20:15Taylor P. - Van Gerwen M.(Match Handicap - Sets)Tip:  Van Gerwen M. +1.5Kvota: 1.615Kladionica: SportingbetVan Gerwen pobeđuje ili ne gubi sa višeod jednog seta razlike