micha 27 Posted December 29, 2012 Ovde se možete prijaviti za učešće na nagradnom takmičenju, gde je važan uspeh celog tima, a ne samo pojedinca. Budite i vi deo tima koji će pobediti. Prijavite se i postanite takmičar Bet-Club Foruma. Takmičenje u januaru se održava na besteurobets forumu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 29, 2012 Iako mi ne ide nešto na tom natjecanju, ali možda zatreba član za ekipu pa neka se nađem makar u rezervi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 29, 2012 Isti slucaj je i sa mnom... ako zatreba takmicar, tu sam, ali me ne racunajte u prvoj ekipi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 30, 2012 Ako se ovako nastavi sa prijavama nećemo imati prvu ekipu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 30, 2012 haj planirajte i mene posto vidim da nece niko... mislio sam da se ne prijavljujem jer cu ovdje igrati na tri fronta al valjda cu nekako skupit snage pa da izguram i na ovom cetvrtom ako skupite ekipu bez mene slobodno me izbacite Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 30, 2012 haj planirajte i mene posto vidim da nece niko... mislio sam da se ne prijavljujem jer cu ovdje igrati na tri fronta al valjda cu nekako skupit snage pa da izguram i na ovom cetvrtom ako skupite ekipu bez mene slobodno me izbacite Si ti normalan, da te izbacujemo. Ako je kuća tesna, nisu deca besna. A ovaj 4. front nije nikakav problem. Što odigraš ovde - odigraj i tamo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted December 31, 2012 Isti slučaj i samnom iako me je sramota kakav sam bio u ovom takmičenju zadnja dva meseca ipak se prijavljujem ako bude Head Coachu zatrebalo osveženje da budem jedno sedma zamena Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 31, 2012 Po prijavama , puna nam je klupa, a na terenu nema nikog Imamo ekipu, cak i rezervu. A možda se i jos neko prijavi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 31, 2012 Prijavljena ekipa, Bet-Club Forum - http://www.bet-club.com/forum/ Nepotpuna prijava 1.lavfix 2.Tuto 3.RobertH 4.Crni 5.Nadrealista ----------------- rezerve 1. dinnos . . . Napomena : Prijave još traju!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 31, 2012 (edited) ako se jos neko prijavi mene izbacite iz ekipe Edited December 31, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 31, 2012 Takodjer i mene izbacite iz rezerve i molim da se neko drugi prijavi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 1, 2013 Takodjer i mene izbacite iz rezerve i molim da se neko drugi prijavi... Uradjeno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted January 1, 2013 Da krenemo PikadoPDC World ChampionshipVreme: 20:15Taylor P. - Van Gerwen M.(Match Handicap - Sets)Tip: Van Gerwen M. +1.5Kvota: 1.615Kladionica: SportingbetVan Gerwen pobeđuje ili ne gubi sa višeod jednog seta razlike Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 1, 2013 FudbalŠkotska - 3.ligaVreme: 16:00Elgin City - Peterhead /2,5/Tip: 2-overKvota: 1.67Kladionica: Bet365najmanje 3 golova igra se sutra..... Quote Share this post Link to post Share on other sites