Jump to content

Recommended Posts

• Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Kod mene kolači već spremni, odojak je u frižideru kao i šampanjac.

Sve je spremno za sutra. :50yes:

Ja nemam tih problema znam gde ću radim noć

Momci, znam sad i ja gdje ću ić. Nabavio karte za Novu, gdje će bit pun k.. lijepih pipica svih godišta :57bye:

dobro jutro i sretno na kladi dns, i čestitam c4nton4 koji je uspio pijan   :18drunk: zadrzati vodstvo i osvojiti 2 krune :icon_surprised:

Vidjet ćemo nakon što iziđu tablice tko je što osvojio :icon_biggrin:

Posted

Kako sam ulovio Coltse za danas..Texansi su inteligentna ekipa, ne troše se kad ne treba :50yes: Sve prolazi danas. Što god da odigram će proć

Posted
Momci, znam sad i ja gdje ću ić. Nabavio karte za Novu, gdje će bit pun k.. lijepih pipica svih godišta :57bye:

Vidjet ćemo nakon što iziđu tablice tko je što osvojio :icon_biggrin:

Da. Možda ti nisi prešao prag aktivnosti  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:

I micha, svaka čast za Tunis. To sam znao da prolazi, čim sam na live vidio kako dominiraju prije neg su počeli padat golovi

Hvala! Čak me je i čudila i tolika kvota,mislim da je realno oko 1,70 ne veca,  ali to je sigurno zato sto je  bila prijateljska.

Posted
Da. Možda ti nisi prešao prag aktivnosti  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:

Hvala! Čak me je i čudila i tolika kvota,mislim da je realno oko 1,70 ne veca,  ali to je sigurno zato sto je  bila prijateljska.

Tko će znat :icon_biggrin:

Nek je prijateljska, al moglo je lako bit i 3:0 za Tunižane

Laku noc ljudi.... sutra kratko na posao i onda odmaranje...

Ja sam free sutra :50yes: