Dinno 10 Posted January 2, 2013 Jao ovog Chelseaija.... bas kada pomislim da su se sredili i poceli liciti na nesto, oni zajebu od najgore ekipe u ligi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 2, 2013 ja sam igro da pada gol.ako netko može izgubit od qpra, to je rafa Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 2, 2013 izgleda da sam se zajebo s over 3.5 na everton-newcastle Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 2, 2013 valjda će me neki penal spasit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 2, 2013 valjda će me neki penal spasit Izgleda ni penala, a ni gola Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 2, 2013 laku noć Laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted January 2, 2013 Chelsea ha-ha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 2, 2013 a i mene Chelsea obori na dva listica, i jos necu da se ogradim ccccc e svasta....rafa spomenuo sam te par puta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 2, 2013 Opa što sam sve preživio na Novu..ne bi vjerovao jesi li ubo sta? :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 2, 2013 a i mene Chelsea obori na dva listica, i jos necu da se ogradim ccccc e svasta....rafa spomenuo sam te par puta Ja ga spominjem danima, malo sam se usutio zadnjih nekoliko dana, ali od veceras ne prestajem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 2, 2013 (edited) Ja ga spominjem danima, malo sam se usutio zadnjih nekoliko dana, ali od veceras ne prestajem a nevjerovatno..hoce titulu a izgube na svom terenu od zadnjeg....i bas kad sam ih odigrao i na sedmicnom listicu i samo mi oni jos trebali, zadnji mec na listicu..ccccc Edited January 2, 2013 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 2, 2013 a nevjerovatno..hoce titulu a izgube na svom terenu od zadnjeg....i baskadsamih odigrao i na sedmicnom listicu i samo mi oni jos trebali, zadnji mec na listicu..ccccc A mene buraz ubjeduje danas neoj igrati na Chelsea, kaze premala kvota + ovi ginu sa zacelja i nekoliko mi puta to kaze, al ne, ja pametan.... jos ga ubjedujem kako ce Chelsei uzeti najmanje 2 razlike.... uvijek treba slusati starijeg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 2, 2013 A mene buraz ubjeduje danas neoj igrati na Chelsea, kaze premala kvota + ovi ginu sa zacelja i nekoliko mi puta to kaze, al ne, ja pametan.... jos ga ubjedujem kako ce Chelsei uzeti najmanje 2 razlike.... uvijek treba slusati starijeg tako je..a to dva razlike ja odigrao na svim takmicenjima :( Quote Share this post Link to post Share on other sites