Crni 23 Posted January 31, 2013 Da li to znači da sada samo ćekamo ishod hareovog tipa. Flamengo X? Na poluvremenu je dvojka, valda će tako i ostati.... 1-3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted January 31, 2013 Samo napred Flamengo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted January 31, 2013 Samo napred Flamengo... :57bye:Ništa od Flamenga, odahnite. Čestitke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 31, 2013 Navijamo za La Paz. Ovi iz Kinfe pogodili oba para sa velikim kvotama , Ostalo im jos La Paz - Universitario Tip: X-2 Poluvreme-kraj Poluvreme je sad 0:0 , Ajmo La Paz Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 31, 2013 Dade ga Universitario u 49. min . Ima još da se igra La Paz Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted January 31, 2013 Prema mojim nekim preliminarnim racunicama, ako La Paz izgubi, bice cupavo i kinfa ide ispred nas. Jel sam u pravu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted January 31, 2013 Ja sam na tiketu igrao 2 i ako ostane ovako, dobijam pare, ali bi zbog svih nas voleo da puknem tiket. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 31, 2013 ako sam ja dobro racunao ipak smo mi prvi ali cekamo potvrdu Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted February 1, 2013 Sreća je bila na njihovoj strani i postali su pobednici. Njima sve čestitke, a Bet-Clubu sve najbolje narednog, 02., meseca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 1, 2013 Šteta za jedan poen jedan poen.....taj prekleti jedan poen..... ako bi pogodili taj tip, bili bi mi pobjednici??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted February 1, 2013 Da je ušao Olympiacos, bili bi vi pobjednici. Quote Share this post Link to post Share on other sites