Crni 23 Posted January 7, 2013 Da nastavimo!!!! Američki fudbalNCAA FBVreme: 03:00Arkansas State Red Wolves-Kent State Golden Flashes(Money Line)Tip: Arkansas State Red WolvesKvota: 1.77Kladionica: WillHillKonačna pobeda Arkansasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted January 7, 2013 Da nastavimo!!!! Američki fudbal NCAA FB Vreme: 03:00 Arkansas State Red Wolves-Kent State Golden Flashes(Money Line) Tip: Arkansas State Red Wolves Kvota: 1.77 Kladionica: WillHill Konačna pobeda Arkansasa Niz nastavljen FT:17-13 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 7, 2013 sutra TenisWTA turnirVreme: 04:00J.Goerges/D.Hantuchova - N.Petrova/K.SrebotnikTip: 2Kvota: 1.57Kladionica: WillHill i moj niz je nastavljan.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted January 7, 2013 Svaka čast i od mene.... Mora i nama da krene. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 7, 2013 (edited) Današnji prijedlog: Naziv kladionice: expektBroj para iz kladionice:Vrijeme odigravanja: 19:00Naziv para: Rögle BK - AIK - Domaćin više/manje Tip para: više od 2.5 gol(ov)aTečaj: 2.300 Edited January 7, 2013 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted January 7, 2013 KošarkaNBAVreme: 04:00Portland Trailblazers - Orlando Magic(Players Total points))Tip: Aldridge (Portland) over 19.0 Kvota: 1.85Kladionica: BetcityAldridge postiže više od 19 poena na meču računajući i eventualne produžetke ako bude tačno 19 poena tip je VOID! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 7, 2013 sutra TenisWTA turnirVreme: 04:00J.Goerges/D.Hantuchova - N.Petrova/K.SrebotnikTip: 2Kvota: 1.57Kladionica: WillHill i moj niz je nastavljan.... Micha, gdje je moj dobitan par na besteurobetsu???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 7, 2013 Nema današnjoog tipa....Toliko sam se namučio i dugo študirao,da bi pogodio u ovom natjecanju i sada tražim moj "dobitan" par i NEMA GA.... Za sutra......TenisWTA turnirVreme: 02:30Cornet A./Klepac A. - Gajdosova J./Zakopalova K.Tip: 2Kvota: 1.52Kladionica: Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 7, 2013 (edited) @ Robert , neznam stvarno gde je. Tek sad sam gledao parove i obelezavao. Nisam gledao juce, pa da kazem da sam ga video. Bilo bi lepo da se dodaju jos ti bodovi, ali i ovako i danas nastavljamo niz i trenutno stanje je + 768,6 Edited January 7, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted January 7, 2013 (edited) KošarkaNBAVreme: 01:30New York Knicks - Boston CelticsTip: New York Knicks -6.5 Kvota: 1.85Kladionica: Bet-at-homePobeda Knicksa sa više od 6.5 razlike Edited January 8, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted January 8, 2013 KošarkaNBAVreme: 04:00Portland Trailblazers - Orlando Magic(Players Total points))Tip: Aldridge (Portland) over 19.0 Kvota: 1.85Kladionica: BetcityAldridge postiže više od 19 poena na meču računajući i eventualne produžetke ako bude tačno 19 poena tip je VOID! FT: 27 Koševa Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 8, 2013 Nema današnjoog tipa....Toliko sam se namučio i dugo študirao,da bi pogodio u ovom natjecanju i sada tražim moj "dobitan" par i NEMA GA.... Za sutra......TenisWTA turnirVreme: 02:30Cornet A./Klepac A. - Gajdosova J./Zakopalova K.Tip: 2Kvota: 1.52Kladionica: Unibet Kako sam ja "kopirao" ....ma neide mi u glavi.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 8, 2013 (edited) Današnji pokušaj:Naziv kladionice: expektBroj para iz kladionice:Vrijeme odigravanja: 17:30Naziv para: Ässät - Kärpät - Pobjednik (OT i penali se računaju) Tip para: KärpätTečaj: 2.050 Edited January 8, 2013 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted January 8, 2013 KošarkaNBAVreme: 01:00Philadelphia 76ers-Brooklyn Nets(Players Total points)Tip: B. Lopez over 18 poena računajući i eventualne produžetke ako da tačno 18 tip je VOIDKvota: 1.85Kladionica: BetcityB.Lopez postiže više od 18poena računajući i eventualni produžetak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted January 8, 2013 Zamenio sam objašnjenje tipa sa tipom nadam se da nema veze??? Quote Share this post Link to post Share on other sites