Jump to content

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

TenisGrand SlamVreme: 00:05Mayer F. - Williams R. Tip: overKvota: 1,89Kladionica: Pinnacle/34,5 gema/ 

morao sam odigrati jer je to lepa ponuda.....

:uredu:

Edited by roberth
Posted

Posle 14 dana takmičenja, stanje nam je +529,3 boda.  I to najpre zahvaljujuci Mirku , koji ima + 423,7 , a i Tuto je dobar sa + 277 bodova.  Ja i roberth, kao da nismo ni igrali - Ja  +22,6 , robert  +19.   Crni je usao u malu krizu (-213), ali verujem da je to trenutno.

Posted (edited)

Od mene za danas ovo:

FudbalENGLAND – CONFERENCE SOCCER Vreme: 20:45Cambridge United - Nuneaton TownTip: Cambridge United -1Kvota: 2.00Kladionica: PinnaclePobeda Cambridge United sa dva ili više golova razlike, U slučaju pobede sa jednim golom razlike - kvota 1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FudbalGulf Cup of Nations. Vreme: 14:15 United Arab Emirates - Kuwait :uredu:Tip: 1Kvota: 2.10Kladionica: Unibet 

Edited by micha
Posted
Posle 14 dana takmičenja, stanje nam je +529,3 boda.  I to najpre zahvaljujuci Mirku , koji ima + 423,7 , a i Tuto je dobar sa + 277 bodova.  Ja i roberth, kao da nismo ni igrali - Ja  +22,6 , robert  +19.   Crni je usao u malu krizu (-213), ali verujem da je to trenutno.

Ušao u malu krizu  :77tooth:  koja traje  već mesecima  :icon_mad:

Posted (edited)

Rukometsvjetsko prvenstvoVreme: 16:00Bannour/4,5/Tip: 2-overKvota: 2.10Kladionica: Unibetnajmanje 5 golova za Bannoura :aponis:  - za mene.....nije igrao i nije bio ni rezerva!!

Edited by roberth
Posted (edited)

Naziv kladionice: Pinnacle
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para:
Tours - Metalist Harkiv

Tip para: 1
Tečaj: 1.600

Ev. dobitak: 6.600
Ev. gubitak: 1.600

odbojka muškarci - CEV cup

:uredu:

Edited by roberth
Posted
Rukometsvjetsko prvenstvoVreme: 16:00Bannour/4,5/Tip: 2-overKvota: 2.10Kladionica: Unibetnajmanje 5 golova za Bannoura :aponis:  - za mene.....nije igrao i nije bio ni rezerva!!

Dobro da je ovo  :aponis: , jer da je odigrao i dao više od 6 golova, opet bi bilo  :aponis:  , jer nije dobro postavljen par

U pravilima MTF-a pise 

- Ukoliko takmičar tipuje na broj poena, golova, koševa, kartona... itd. mora da postavi ko sa kim igra, a ne samo tim za koji taj igrač nastupa.Primer:Par: Barselona - Realtip: Mesi daje gol

Posted
Dobro da je ovo  :aponis: , jer da je odigrao i dao više od 6 golova, opet bi bilo  :aponis:  , jer nije dobro postavljen par

U pravilima MTF-a pise 

- Ukoliko takmičar tipuje na broj poena, golova, koševa, kartona... itd. mora da postavi ko sa kim igra, a ne samo tim za koji taj igrač nastupa.Primer:Par: Barselona - Realtip: Mesi daje gol

Hvala za obrazložitev!!

Posted
Danas sam lepo pogodio 2 para....a sutra???

Pa i sutra isto, nego kako!? 

a pored Roberta pogodio je i Mirko , nažalost Tuto promasio. ( Ja i  Crni nismo danas nista postavljali) . 

Tako kad se sve sabere, danas smo u plusu, sto ukupno daje da nam je trenutno bodovno stanje + 645,3