Almiric 5 Posted January 3, 2013 (edited) Over poene na San Antonio , obe ekipe napadacki raspolozeni samo da vidim koju granicu da uzmem oko 208 je normalna ali mislim uzeti nesto manju u Bet 365 mozda over 205,5 za kvotu 1.71 ili Pinnacleu over 206,5 je kvota 1,813 i pobedu San Antonia za manji ulog Ja uzeo granicu od 202 na bet 365 i odigrao over...ovo bi trebalo proci, kvota 1.50 Edited January 3, 2013 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 3, 2013 Pozdrav svima.. jedna za tebe i c4antonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 3, 2013 jesi li ubo sta? :) Naravno. To je jedna od povlastica što dolazi s karizmom i svim ostalim plusevima što me krase I dobra večer. Skoro sam tu postavio tip za hazarder Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 3, 2013 jedna za tebe i c4antonu stavio sam ovo vec na svoj fb profil :) ova su dvojica u pravoj ljubavi, vole se, svadjaju se, mire se, tuku se, a opet zajedno...ovo je pravipar u ovom stoljecu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 3, 2013 Naravno. To je jedna od povlastica što dolazi s karizmom i svim ostalim plusevima što me krase I dobra večer. Skoro sam tu postavio tip za hazarder Mr karizma ja se izvinjavam Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 3, 2013 Mr karizma ja se izvinjavam Nema problema. Kako si mogao znat Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 3, 2013 Sad u traganje za nekim filmom za pogledat večeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 3, 2013 evo i jedan prigodan recept tko živi uz neki potok il baru http://www.coolinarika.com/recept/pizdice-na-buzaru-sa-salson/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 3, 2013 imal sta pametno kod vas Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 3, 2013 I kakav je ovaj Said Husejinović što ga Maminjo dovodi u Dinamo? Po viđenom na Youtubeu se čini ko čvrst igrač s dobrim pasom i udarcem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 3, 2013 I kakav je ovaj Said Husejinović što ga Maminjo dovodi u Dinamo? Po viđenom na Youtubeu se čini ko čvrst igrač s dobrim pasom i udarcem nije los al daleko od toga da je neki extra igrac... moze za hrvatske lige al za evropu cisto sumnjam Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 4, 2013 nije los al daleko od toga da je neki extra igrac... moze za hrvatske lige al za evropu cisto sumnjam kad ga se maminjo dohvati, može završit i u Arsenalu Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 4, 2013 I kakav je ovaj Said Husejinović što ga Maminjo dovodi u Dinamo? Po viđenom na Youtubeu se čini ko čvrst igrač s dobrim pasom i udarcem Mi u Murskoj Soboti bi imeli vašeg Maminja, a mi Vam damo Topičlopova.... Quote Share this post Link to post Share on other sites