hsammer 2 Posted January 5, 2013 Ivanovic, 3-1....... Demba Ba 4-1 Ovaj momak bi mogao biti jedno od najboljih pojacanja u zadnjih par godina.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 5, 2013 Demba Ba 4-1Ovaj momak bi mogao biti jedno od najboljih pojacanja u zadnjih par godina.... Lampard 5-1 Vise nego ubjedljivo! Nije ovo ni Rafa ocekivao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 5, 2013 sta ne odigra Norwicha o.O Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 5, 2013 na sve sto sam danas igrao, bila je i pobjeda Chelsea :) i jedan singl...nije lose... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 5, 2013 na sve sto sam danas igrao, bila je i pobjeda Chelsea :) i jedan singl...nije lose... Sarajvo sampion oooooooo.... eto da se malo iskkupim za jucerasnje provokacije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 5, 2013 Sarajvo sampion oooooooo.... eto da se malo iskkupim za jucerasnje provokacije ne moze to tako lako :) nemam inspiraciju za esej, pa se ne pika....:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 5, 2013 Demba Ba 4-1Ovaj momak bi mogao biti jedno od najboljih pojacanja u zadnjih par godina.... po meni medju prvih 5 napadaca u premier ligi Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted January 5, 2013 Polahko, prva mu je utakmica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted January 5, 2013 Prekinuta utakmica Partizan - Cibona http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/226082/Prekid-u-Pioniru-na-mecu-Partizana-i-Cibone-deo-navijaca-divlja-na-tribinama Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted January 5, 2013 Prekinuta utakmica Partizan - Cibonahttp://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/226082/Prekid-u-Pioniru-na-mecu-Partizana-i-Cibone-deo-navijaca-divlja-na-tribinama Koji su ovo debili od <navijaca>.Kako da normalan covek dovede dete na utakmicu ?Cemu sluze samo silne kamere na stadionu?Hapse se ljudi za neke sitnice a ove budale im se kocopere pred nosom!.Sramota!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 5, 2013 Polahko, prva mu je utakmica. za mene je bio medju prvih 5 i prije celzija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 6, 2013 laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites