hsammer Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ivanovic, 3-1....... Demba Ba 4-1 Ovaj momak bi mogao biti jedno od najboljih pojacanja u zadnjih par godina.... Quote
hsammer Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Demba Ba 4-1Ovaj momak bi mogao biti jedno od najboljih pojacanja u zadnjih par godina.... Lampard 5-1 Vise nego ubjedljivo! Nije ovo ni Rafa ocekivao... Quote
Almiric Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 na sve sto sam danas igrao, bila je i pobjeda Chelsea :) i jedan singl...nije lose... Quote
Nadrealista Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 na sve sto sam danas igrao, bila je i pobjeda Chelsea :) i jedan singl...nije lose... Sarajvo sampion oooooooo.... eto da se malo iskkupim za jucerasnje provokacije Quote
Almiric Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Sarajvo sampion oooooooo.... eto da se malo iskkupim za jucerasnje provokacije ne moze to tako lako :) nemam inspiraciju za esej, pa se ne pika....:) Quote
Nadrealista Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Demba Ba 4-1Ovaj momak bi mogao biti jedno od najboljih pojacanja u zadnjih par godina.... po meni medju prvih 5 napadaca u premier ligi Quote
Goran1 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Prekinuta utakmica Partizan - Cibona http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/226082/Prekid-u-Pioniru-na-mecu-Partizana-i-Cibone-deo-navijaca-divlja-na-tribinama Quote
euro Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Prekinuta utakmica Partizan - Cibonahttp://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/226082/Prekid-u-Pioniru-na-mecu-Partizana-i-Cibone-deo-navijaca-divlja-na-tribinama Koji su ovo debili od <navijaca>.Kako da normalan covek dovede dete na utakmicu ?Cemu sluze samo silne kamere na stadionu?Hapse se ljudi za neke sitnice a ove budale im se kocopere pred nosom!.Sramota!!! Quote
Nadrealista Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Polahko, prva mu je utakmica. za mene je bio medju prvih 5 i prije celzija Quote
Recommended Posts