Jump to content

Recommended Posts

Posted

da prvo sengi, pa ne uplatim, i onda sad ovo.. čiste malverzacije LOL

ma ne trebaju nikakve isprike, greška greška znam da nije namjerna... bit će bolje slijedeći mjesec http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_surprised.gif

Ja se ispričavam u ime trojice moderatora. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

Bit će bolje sljedeći mjesec i za mene. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif

• 4 weeks later...
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1. Turnir započinju igrati 36 natjecatelja podjeljena u četiri grupe sa po 9 natjecatelja na način da igra 'natjecatelj protiv natjecatelja', svako protiv svakog u grupi. Nakon završenog prvog kruga natjecanja, dalje će se plasirati prvih 6 natjecatelja iz svake grupe kojima se prenose bodovi u sljedeći krug natjecanja.

U sljedećem krugu natjecatelji su podijeljeni u 4 grupe sa po 6 natjecatelj na način da 1,2,3 iz grupe A i 4,5,6 iz grupe B čine novu grupa A, 4,5,6 iz grupe A i 1,2,3 iz grupe B čine novu grupu B, 1,2,3 iz grupe C i 4,5,6 iz grupe D čine novu grupa C, te 4,5,6 iz grupe C i 1,2,3 iz grupe D čine novu grupu D. Unutar grupa natjecatelji opet igraju svaki sa svakim. Nakon završenog drugog kruga natjecanja, dalje će se plasirati prva 3 natjecatelja iz svake grupe kojima se prenose bodovi u sljedeći krug natjecanja.

U sljedećem krugu natjecatelji su podijeljeni u 2 grupe sa po 6 natjecatelja na način da 1,2,3 iz grupe A i 4,5,6 iz grupe D čine novu grupa A, te 1,2,3 iz grupe B i 4,5,6 iz grupe C čine novu grupu B. Nakon završenog trećeg kruga natjecanja prvi iz grupe A i prvi iz grupe B igraju završnicu za prvo i drugo mjesto, a drugi iz grupe A i drugi iz grupe B igraju završnicu za treće i četvrto mjesto.

samo jedna pitanje! Kako je moguće da u slijedeći krug se tvore nove grupe na način da se spajaju grupe, 1,2,3 iz jedne i 4,5,6 iz druge ako u slijedeči krug (treći) idu samo prva 3???? jel mo

Posted
U sljedećem krugu natjecatelji su podijeljeni u 2 grupe sa po 6 natjecatelja na način da 1,2,3 iz grupe A i 4,5,6 iz grupe D čine novu grupa A, te 1,2,3 iz grupe B i 4,5,6 iz grupe C čine novu grupu B. Nakon završenog trećeg kruga natjecanja prvi iz grupe A i prvi iz grupe B igraju završnicu za prvo i drugo mjesto, a drugi iz grupe A i drugi iz grupe B igraju završnicu za treće i četvrto mjesto.

samo jedna pitanje! Kako je moguće da u slijedeći krug se tvore nove grupe na način da se spajaju grupe, 1,2,3 iz jedne i 4,5,6 iz druge ako u slijedeči krug (treći) idu samo prva 3???? jel mo

Posted

Naziv kladionice: Hrvatska Lutrija

Vrijeme odigravanja: 02:00

Naziv para: Memphis-Portland

Tip para: X2

Tečaj: 2.52

Evo piroman je postavio svoj post u 2:43 a utakmica je pocela u 2!!! misilm da to nema bas nekog smisla!

Posted

Evo piroman je postavio svoj post u 2:43 a utakmica je pocela u 2!!! misilm da to nema bas nekog smisla!

Prije iznošenja bilo kakve sumnje i optu

Posted

evo ovaj gore odgovor iznad postavio sam u 11:05 i piše mi prije dvije minute, sad je 11:07 baš me zanima koje će vrijeme bit... nisam prije obraćao pozonrnost, i nadam se da se nitko ne ljuti http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

Razlika je od 1 min. do 3 min., ovisno o tome koje vrijeme uzimaš za usporedbu.

Koliko vidim sa vremenom na forumu je sve u redu.

• 1 month later...