orijent 0 Posted July 26, 2007 Nije smiješno, ako čovjek radi do pola noći, a radi (za ostale informacije pošalju mu PM pa neka ti objasni, ako Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 26, 2007 Poštujući gore navedene prijedloge (orijent i Barcelona) predla Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 27, 2007 Poštujući gore navedene prijedloge (orijent i Barcelona) predla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 27, 2007 Sorry nisam razumio šta znači po krugu. > Natjecanje - H2H - Bet-at-home.com Podforumi: tu smo imali 5 krugova ako se ne varam znači onda to znači da mogu 10 puta mjesečno ili samo 2 puta mjesečno staviti poslije 24:00!!! Svaki podforum, jedan krug. U svakom krugu, prijedlog je da se omogući svakom natjecatelju bonus u postavljanju dva para iza 24:00. Onaj tko stigne do završnice. Za završnicu (finale) Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 27, 2007 Svaki podforum, jedan krug. U svakom krugu, prijedlog je da se omogući svakom natjecatelju bonus u postavljanju dva para iza 24:00. Onaj tko stigne do završnice. Za završnicu (finale) se taj bonus ukida, kao šta se ukidaju i prethodno osvojeni bodovi. U završnici (finalu) ne bi bilo moguće postavljanje parova iza 24:00. Nadam se da je ovo sada jasnije. Ok sada je sve jasnije!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted July 27, 2007 (edited) Kako god da se odluči, prihvatiću jer poštujem pravila kakva god da su. Uostalom, sam ulazak u takmičenje znači prihvatanje pravila. Dakle, izneću svoje mišljenje o predmetu diskusije, ali bez namere i, naravno, mogućnosti, da bilo šta i bilo kome namećem. Pošto sam veoma često online u vreme kada mnogi nisu, imam priliku da vidim stvari koje drugi ne vide. kao u Hitchcock-ovom filmu "Prozor u dvorište" http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif . Naime, zaista se zlopupotrebljava tih 15 minuta. Ako se neko pojavi online na forumu pola ili sat vremena pre ponoći, a ostavi tip tek petnaestak minuta iza ponoći, i to tako što sačeka da njegov suparnik to učini pre njega, u minut do 12 ili u samu ponoć, onda to nije ništa drugo neo zloupotreba. Posebno kada nema nikakvog obrazlo Edited July 27, 2007 by Barcelona Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 28, 2007 Malo konkretnih podataka u vezi postavljanja parova iza 00:00, a za analizu su poslu Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted July 28, 2007 Tuto,slazem se i ja sa ovim...Ja sam jednom prilikom,kada sam ucestvovao na h2h cak dobio i PM mog "protivnika" za taj dan,koja je glasila otprilike ovako:"ako cekas da ja postavim par,nacekaces se."Hehehehe.Da nije zalosno,bilo bi smijesno.Ja ovo shvatam kao igru,i zbog par eura mi ne pada na pamet ne spavati,da bih docekao protivnikov par,pa da prema njegovom postavljam svoj.Ovo novo pravilo ce nas sve staviti u isti polozaj...Pa ko koliko bude imao srece... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted July 29, 2007 Ja sam jednom prilikom,kada sam ucestvovao na h2h cak dobio i PM mog "protivnika" za taj dan,koja je glasila otprilike ovako:"ako cekas da ja postavim par,nacekaces se."Hehehehe.I meni se to desilo, a koliko se sećam, identična je poruka. Zapravo, šta ima da se sećam, evo iz mog inbox-a: barsice ako cekas da 1. postavim ima da se nacekas Prepoznaće se, mada ga ne vidim na forumu u poslednje vreme. Nesportski, ali šta ćeš, ima svakakvih ljudi... To ti je kao i na terenu - štipa te, gura "prstenac" http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif , grize uvo, psuje... kao na orgijama, a ne na sportskom meču. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted July 29, 2007 I meni se to desilo, a koliko se sećam, identična je poruka. Zapravo, šta ima da se sećam, evo iz mog inbox-a: Prepoznaće se, mada ga ne vidim na forumu u poslednje vreme. Nesportski, ali šta ćeš, ima svakakvih ljudi... To ti je kao i na terenu - štipa te, gura "prstenac" http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif , grize uvo, psuje... kao na orgijama, a ne na sportskom meču. hehehe.izgleda da smo naletili na istog protivnika.da igramo za milione,mozda bih i razumio...ali ovako,ne mogu da shvatim...dobro kazes,neki idu i djonom,nema sportskog duha...novo pravilo ce to regulisati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted August 8, 2007 Dobar dan svima! Evo, jutros sam primijetio da je došlo do zabune prilikom riješavanja prvog dijela natjecanja h2hu grupi B... Ovim postom pokušavam doprijeti do nadzornika za ta pitanja gospodina Tutu koji ujedno i ure Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 8, 2007 Dobar dan svima!Evo, jutros sam primijetio da je došlo do zabune prilikom riješavanja prvog dijela natjecanja h2hu grupi B... Ovim postom pokušavam doprijeti do nadzornika za ta pitanja gospodina Tutu koji ujedno i ure Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted August 11, 2007 Dobro jutro! Evo, kako što sam i pretpostavio(jer sam bio pesimističan), primijetio sam da mi je sinoćnji par poništen... Kao što pri vrhu stranice piše, postovi iza ponoći se poništavaju. Sad ja postavljam pitanje, što je s onim pravilom da se jedan put blago zakašnjenje uva Quote Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted August 11, 2007 (edited) Dobro jutro!Evo, kako što sam i pretpostavio(jer sam bio pesimističan), primijetio sam da mi je sinoćnji par poništen... Kao što pri vrhu stranice piše, postovi iza ponoći se poništavaju. Sad ja postavljam pitanje, što je s onim pravilom da se jedan put blago zakašnjenje uva Edited August 11, 2007 by eKICh Quote Share this post Link to post Share on other sites