orijent 0 Posted January 25, 2007 Tko gubi taj se i Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 25, 2007 Tko gubi taj se i Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted January 25, 2007 Tko gubi taj se i Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted January 25, 2007 gledaj, ja ga nebi ni odigrao da ga nije i littlepimp odigrao... Išao bih vjerojatno sa dva para...Da si slučajno Ti bio jedan bod u prednosti i da ti za pobjedu trebaju 3 boda mogao si odigrati isti par sa različitim tipom i sigurno pogoditi......a to što se opravdavaš littlepimpom ne znači da je i on odigrao pravilno.........mada istina da pravilo za ovakav slučaj ne postoji ....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted January 25, 2007 (edited) Pošto nije zabranjeno pravilima, dozvoljeno je... Ali mogao je i littlepimp pogoditi i onda bi ti bio prvi... Znači da sam ipak riskirao... Edited January 25, 2007 by GUINNESS Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted January 25, 2007 Ali mogao je i littlepimp pogoditi i onda bi ti bio prvi... Littlepimp je bio fulao u vrijeme kad si ti postavljao par Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted January 25, 2007 Na koju foru si to izračunao? Njegova tekma se počela igrat u 2 sata a ja sam postavio par nekoliko minuta prije ponoći... Daj malo provjeri svoje informacije prije nego se uzalud javiš... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted January 25, 2007 Ja se duboko ispričavam vašem visočanstvu što sam naprečac iznio svoje mišljenje, a to je bilo samo zato jer u littlpimpovom postu piše da utakmica počinje u 23:00 a ne u 2:00 sata... Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted January 25, 2007 Ne trebaš se ti ništa ispričavati ali malo smiri hormone i prije svega dvaput provjri što napišeš... Vaše Visočanstvo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted January 25, 2007 Nisam baš siguran tko bi trebao smirivati hormone... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 25, 2007 Nisam baš siguran tko bi trebao smirivati hormone... A, da ih ja smirim (hormone)? http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted January 25, 2007 Ja se duboko ispričavam vašem visočanstvu što sam naprečac iznio svoje mišljenje, a to je bilo samo zato jer u littlpimpovom postu piše da utakmica počinje u 23:00 a ne u 2:00 sata... Sta se svadjate...nema potrebe... ja sam stavio 23:00 jer je tako pisalo u zdericu... moja isprika ali pisalo je 23:00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted January 25, 2007 A, da ih ja smirim (hormone)? http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gifNe bih o tvojim hormonima, ali pogriješio si što si stavio dva kola u isti dan a za to nisi postavio pravila, pa si se našao u situaciji da moraš presu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 25, 2007 Ne bih o tvojim hormonima, ali pogriješio si što si stavio dva kola u isti dan a za to nisi postavio pravila, pa si se našao u situaciji da moraš presu Quote Share this post Link to post Share on other sites
burke 0 Posted January 30, 2007 Samo bih zamolio da mi se ispravi ime u natjecanju jer je krivo napisano. Nije bruke nego burke. Quote Share this post Link to post Share on other sites