Tuto 157 Posted January 30, 2007 Samo bih zamolio da mi se ispravi ime u natjecanju jer je krivo napisano. Nije bruke nego burke. Ispravljeno g. burke. Sretno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roosendaal 0 Posted February 4, 2007 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 23:55 Naziv para: Nashville-Anaheim Tip para: 2 Tečaj: 2.45 Kod postavljanja ovog para prekršeno je pravilo turnira broj 9. Citiram: ''Parovi se moraju postaviti na natjecanje najkasnije 15 minuta prije početka susreta para, a za početak susreta va Edited February 4, 2007 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ni 0 Posted February 5, 2007 Naziv kladionice: Kladionice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 6, 2007 [quote name='Ni Quote Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted February 6, 2007 Slučajno sam pri postavljanju para (u Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted February 6, 2007 Tečaj: 2.80 koef. iz supersportšestice Pa nemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
wettmafia 0 Posted February 6, 2007 imam jedno pitanje ja sam odigro nhl Calgary-Chicago a moj protivnik u ovom kolu je odigro Calgary-Chicago(-6+) zbroj golova!! jel se moze to tak igrat to me zanima za ubuduce? ovo nije ni zalba ni kritika samo obicno pitanje!!!(za to ne pise u pravilima) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 7, 2007 Slučajno sam pri postavljanju para (u Quote Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted February 7, 2007 Kako bi privukli klijente kladionice osmišljavaju razne načine igranja, a me Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted February 7, 2007 Potpuno se sla Quote Share this post Link to post Share on other sites
moneytreak 0 Posted February 7, 2007 Naziv kladionice: Derby Vrijeme odigravanja: 03:00 Naziv para: (-6+) CALGARY - CHICAGO (manje) smile_mad.gif Tip para: 1 Tečaj: 1.70 ------------- Edit by Tuto: Par se poništava jer je suparnik prvi postavio isti par na natjecanje (bez obzira na različiti tip). ????????? Pa molim lijepo jel u pravilima postoji objašnjenje za ovo??? http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/pucam.gif Ovo sam jučer odigrao, i poništi mi se par????? :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 7, 2007 Naziv kladionice: Derby Vrijeme odigravanja: 03:00 Naziv para: (-6+) CALGARY - CHICAGO (manje) smile_mad.gif Tip para: 1 Tečaj: 1.70 ------------- Edit by Tuto: Par se poništava jer je suparnik prvi postavio isti par na natjecanje (bez obzira na različiti tip). ????????? Pa molim lijepo jel u pravilima postoji objašnjenje za ovo??? Ovo sam jučer odigrao, i poništi mi se par????? :!: Piše lijepo u Pravilima za H2H od prvog dana: Pravila turnira H2H - Bet-at-home.com (za 32 takmičara) 11. Natjecatelj NE MO Quote Share this post Link to post Share on other sites