Tuto 157 Posted May 8, 2007 Ovo je bilo dovoljno da ka Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted June 22, 2007 Ovaj Nevčin par za danas,zna li iko koja je to liga,ustvari koji je to opće sport,i uostalom napisao je n ''hendicap'' ali nije napisao koliki hendikep... Quote Share this post Link to post Share on other sites
NEV 0 Posted June 22, 2007 Ovaj Nevčin par za danas,zna li iko koja je to liga,ustvari koji je to opće sport,i uostalom napisao je n ''hendicap'' ali nije napisao koliki hendikep...lako je provjeriti na expectu,al ne brini odigrali su 0-0drugi put nemoj plakati nego samo reci i ja ti pustim ipak je to samo igra http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 23, 2007 Ovaj Nevčin par za danas,zna li iko koja je to liga,ustvari koji je to opće sport,i uostalom napisao je n ''hendicap'' ali nije napisao koliki hendikep... Uzdr Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted June 23, 2007 [quote name='NEV Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted June 24, 2007 Evo jučer u tvicenti u 02:49 stavi par i ispravi ga u 03:23,i sad pošzo je moj par već tada igrao on je mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted June 25, 2007 Evo jedna Quote Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted June 25, 2007 (edited) Evo jedna Edited June 25, 2007 by eKICh Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted June 27, 2007 Budući je ovaj mjesec, mjesec izmjena (poboljšanja) pravila, gotovo u svim natjecanjima, mišljenja sam da bi na H2H natjecanju, kao šta su eKICh, a i drugi ranije predlagali, trebalo uvesti granicu postavljanja parova. Točno je šta eKICh ka Quote Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted June 27, 2007 Budući je ovaj mjesec, mjesec izmjena (poboljšanja) pravila, gotovo u svim natjecanjima, mišljenja sam da bi na H2H natjecanju, Quote Share this post Link to post Share on other sites