Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

06.01.2013.

Recommended Posts

Wild Card

American Football, NFL
22:30 CET (06/01/2013)
Washington Redskins-Seattle Seahawks(Money Line)
Pick: Seattle Seahawks  :uredu:

Offered at: 1.68 (Marathonbet)
Stake: 9/10

Večeras se na FedEx Field (Landover, Md.) igra meč u borbi za Wild Card između domaćih Redskinsa(10-6) i gostujućih Seahawksa(11-5)...
Pre početka prvenstva retko ko je ove timove video u pley ofu ali su uspeli da prijatno iznenade! Moje je mišljenje da su Redskinsi tu samo zato što je mnogo timova odigralo sezonu ispod svojih mogućnosti posebno diviziski rivali Giantsi,Cowboysi a da ne spominjem debakl jednog od najvećih favorita Eaglesa mislim da je ovo njihov plafon i da im je ovde kraj puta dok me sa druge strane Seahawksi oduševljavaju igraju fantastično u strašnoj su formi i njima ću večeras dati moje poverenje...
Redskinsi imaju napad koji je rangiran kao 5th u ligi iako su kroz vazduh tek 213.9 (20th) ali su po zemlji najbolji 169.3 (1st) to netreba da čudi jel jenjihov Head Coach čuveni Pacov(Mike Shanahan)koji je poznat po igri po zemlji koja je godinama bila zaštitni znak Broncosa u njegovoj eri.
Napad predvodi ruki QB R. Griffin III  koji je sezonu odigrao odlično 3200y 20 TD i 5 INT iako nije bacio previše jardi jako je malo grešio uz odličan postotak od čak 65% uspešnih pasova kao i to da je veoma nezgodan jel je veoma brz što je često koristio za trčanja dok je tu i najveća pretnja po zemlji RB A. Morris 1613 y 13 TD ali ni kroz vazduh kao ni po zemlji večeras neće biti lako domaćinu u napadu jel će sa druge strane biti jedna od najboljih odbrana u ligi.
Dok je odbrana domaćina iako se popravila mnogo u zadnje vreme tek 28th iako su protiv trčanja odlični 95.8 (5th) ali su protiv pasa kriminalni 281.9 (30th) iako Redskinsi imaju dobru odbranu protiv trčanja neće im biti lako jel su Sihoksi sjajni po zemlji.Redskinsi su u sjajnoj seriji od čak 7 pobeda u nizu.
Sa druge strane Seahawksi igraju fantastično u seriji su od 5 vezanih pobeda igraju neverovatno slabiji deo tima napad im je podivljao Arizoni su dali neverovatnih 58 poena Buffalu 51 ali kad su dali i jednom od najvećih favorita za titulu 49ersima 42 poena(najboljoj odbrani lige) govori o njihovom neverovatnom HOTU sve timove iz samog vrha su pobedili ove sezone i jedan N.England,Chicago,Green Bay,S.F. od jednog tima koji je bio u drugom planu izrasli su u tim koji je favorit iz senke i verujem da ih ni jedan tim u ovom momentu nebi želeo za protivnika i onda i nečudi što su prilični favoriti protiv Redskinsa...
Napad je rangiran kao 17 uligi kroz vazduh su loši 189.4 (27th) ali u zadnje vreme i tu su mnogo napredovali napad predvodi QB R. Wilson 3118Y 26 TD i 10 INT ali svakako najveća njiihova snaga je fantastično trčanje gde su 161.2 (3rd) u ligi gde je fantastični RB 1590y 11 TD...
Ali svakako najveća snaga tima je njihova neverovatna odbrana koja je po dozvoljenim jardama 4th u NFL-u ali po meni možda i najkvalitetnija odbrana lige koja je sjajna i po zemlji 103.1 (10th) dok su i protiv passa još bolji 203.1 (6th) odbrana koja je zaustavila jednog Brejdia,Rodžersa kojeg su uništili i sekovali ga rekordnih 8 puta..
I večeras će veliku ulogu imati defanzivna linija i njihov pritisak na of.liniju domaćina.
Jednostavno nevidim kako napad domaćina može večeras puno da učini protiv takog ZIDA naravno veoma je bitno i da nebude grešaka napada Seatt. kao i to da očekujem da odbrana svom napadu daje sjajne početne pozicije svom napadu nadam se dfa će tako i da bude kakogod bilo ja večeras idem na
Sihokseeeeee Jakoooooooooooooooooooooooooo.......!!!!!!!!!!!!

Edited by Crni

23:55  Miami - Washington ( 190,5 )

Tip: više od 190,5 koševa

Koef: 1,85

Supersport