c4nton4 20 Posted January 8, 2013 nevjerovatno da na live nema ništa za odigrat. idem još malo proanalizirat ovaj hokej pa složit neku uplatu Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted January 8, 2013 Ipak sam osvojio dvostruku krunu prošli mjesec. A pi*ke vole trakice Zabrinuo bih se da je suh naš osvajač duple krune. Ne znam kako je u Zg-u, ali u Sa je ta titula veoma popularna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 8, 2013 Zabrinuo bih se da je suh naš osvajač duple krune. Ne znam kako je u Zg-u, ali u Sa je ta titula veoma popularna. Ja nosim svoje trakice zalijepljene na čičak ko vojni činovi. Uglavnom, glavni si u klubu. Štuke vrište ko da su došli Backstreet boysi kad te vide na ulazu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 8, 2013 Laku noć Odoh pogledat neki film, radi se u jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted January 8, 2013 Hajde bježi, mada nisam to navikao od tebe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted January 9, 2013 Veče jel to na jucerasnje vece mislis?? Quote Share this post Link to post Share on other sites