euro 2 Posted January 12, 2013 kako bolan bas danas kad je najveca ponuda Nije raspolozen za igru! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 12, 2013 jel sjelo kom od bwina za studeni? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 12, 2013 a i ovaj unibet nije normalna kladionica. svaki put isto..ako je susret od sinoć prebačen za danas, nema ga u ponudi. ako slučajno u hokeju igra isti par koji je igrao i sinoć, neće ga bit u ponudi jedino te klade. ma marš u pi*ku m****** Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 12, 2013 a i ovaj unibet nije normalna kladionica. svaki put isto..ako je susret od sinoć prebačen za danas, nema ga u ponudi. ako slučajno u hokeju igra isti par koji je igrao i sinoć, neće ga bit u ponudi jedino te klade. ma marš u pi*ku m****** še srerča,da ne igram ....nemam blage veze Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 12, 2013 Idem na kartanje šnopsa.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 12, 2013 napokon da ubodem ovog Chelsea... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted January 12, 2013 a i ovaj unibet nije normalna kladionica. svaki put isto..ako je susret od sinoć prebačen za danas, nema ga u ponudi. ako slučajno u hokeju igra isti par koji je igrao i sinoć, neće ga bit u ponudi jedino te klade. ma marš u pi*ku m****** Mene i ne zanimaju te kladionice i ovi bonusi od prva dva takmicenja ,, samo ovo s Bwinom vrijedi igrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted January 12, 2013 kako bolan bas danas kad je najveca ponuda Moram dokazati sebi ( i ženi ) da mogu bez kladare. Danas umjesto u kladaru idem sa ženom na večeru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted January 12, 2013 Moram dokazati sebi ( i ženi ) da mogu bez kladare.Danas umjesto u kladaru idem sa ženom na večeru. pravi domacin! Ja znam neke sto zene izvedu na Meridian (kladionica) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 12, 2013 jbmti jebeni real da ga jbm Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 12, 2013 jbno loše za sad na kladi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 12, 2013 jbmtiiiiiiiiiiiiiii reaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllGsgsgSGagghasf Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 12, 2013 Mene i ne zanimaju te kladionice i ovi bonusi od prva dva takmicenja ,, samo ovo s Bwinom vrijedi igrat i bwin je glupa klada do ibera svejedno. čim bonus sjedne izvrtit ću ga i prebacit na drugu kladu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 12, 2013 kad već nema coltsa, bar mogu bodrit peytona Quote Share this post Link to post Share on other sites