Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

12.01.2013.

Recommended Posts

Divisional Playoffs Candlestick Park (San Francisco, CA) American Football, NFL 02:00 CET (13/01/2013) San Francisco 49ers - Green Bay Packers(Handicap) Pick: Green Bay Packers +3 Offered at: 1.94 (Marathonbet) Stake: 5/10 Večeras se na Candlestick Park (San Francisco, CA) igra meč Divisional Playoffs match između domaćih 49ersa(11-4-1) i gostujućih Packersa(11-5)... Svakako izuzetan meč između trofejnih klubova nažalost jedan će morati da napusti ovogodišnji pley of iako su 49ersi postavljeni za favorita na  meču i domaćini su ja ću ipak igrati na goste u hendikepu iz više razloga!!! U S.F. se nadaju još od prošle sezone da se stvara tim koji će uspeti da vrati vrhunski fudbal koji su igrali osamdesetih god. pod vođstvom čuvenog Head Coacha  Bill Walsha napad koji su zvali napad Zapadne obale koji su predvodili jedni od najboljih igrača u istoriji čuveni QB Joe Montana i WR Jerry Rice ali mislim da ovaj tim još će morati da pričeka na titulu no videćemo! S.F. je i prošle sezone pokazao da se radi o izuzetno mladom i talentovanom timu prošle sezone su poklekli u konfereciskom finalu od Giantsa... Mnogi su im za ovu sezonu propgnozirali da će se prošetati kroz Nacionalnu Konferenciju ali su oni na kraju jedva osvojili NFC West ispred sjajnih Sihoksa. I ja sam iskreno očekivao njihovu mnogo veću dominaciju ali iako se radi o sjajnom timu imaju i oni svoje mane. S.F. je tim koji se prvenstveno oslanja na svoju čvrstu odbranu koja je 3rd u ligi po broju dozvoljenih jardi podjednako dobra ipo zemlji 94.2 (4th) kao i kroz vazduh 200.2 (4th)... Ali su mnogi timovi pokazali da ta odbrana iam i dosta svojih mana posebno tu mislim na dva meča kada su razbijeni od Dec 23  @Seattle  Lost 13-42 kao i Oct 14  N.Y. Giants Lost 3-26 sličan meč bi mogao da bude upravo kao protiv Giantsa još će ovde sa druge strane biti mnogo kvalitetniji QB. isto se pokazalo i protiv Patriota iako su dobili taj meč i presekli Breydiu 2 passaipak su dozvolili čak 450y pasom. Napad S.F. je 11th u ligi po osvojenim jardama po zemlji su odlični 155.7 (4th) gde je sjajni Frank Gore  1214y 8 TD mada se od njega iskreno mnogo više očekivalo dok su kroz vazduh lošiji tek 206.1 (23rd) sezonu je počeo Smith ali je od njegove povrede šansu dobio mladi C. Kaepernick 1814y 10 TD i 3 INT upravo bi on mogao po meni da bude slaba tačka večeras jel bez obzira na talenat koji poseduje i malo grešaka koje je napravio ovo je njemu prvi veliki meč i sigurno će biti pod velikim pritiskom no videćemo!!! Sa druge strane jedan od najslavnijih timova u istoriji ove igre jedini tim bez vlasnika već akcionarsko društvo od vernih navijača(112,158 hiljada je u akcionarskom društvu)  koliki su fanatici govori i to da na stadion stane više gledalaca nego što stanovnika ima u gradu cela oblast stoji iza njih naravno večeras neće publika biti uz njih ali svakako se radi o veoma iskusnom timu koji je pre dve sezone osvojio Super Bowl dok su prošle sezone ispali od Giantsa budućih Šampiona što je bilo veliko iznenađenje. Packersi tim koji je već par sezona gotovo nepromenjen veoma su igrani i iskusni što je u ovakvim mečevima veoma bitno. Svakako je jači deo ekipe napad iako je tek 13th po jardama osvojenim koji predvodi sjajni QB A. Rodgers koji je odigrao jednuod najboljih svojih sezona 4295y 39 TD i 8 INT iako je imao puno problema sa povredama svojih hvatača sada su svi na okupu i neće bitilako ni sjajnoj odbrani S.F. da zaustave takav napad. Ni jedan timnema toliko hvatača gde su čak 4 WR veoma kvalitetna oporavio sei Jennings. I odbrana Packersa je sasvim solidna 11th po broju dozvoljenih jardi sasvim dobro izbalansiran tim. Ja bi večeras bez obzira na sve dao prednost Packersima i uzeću ih u hendikepu..........

Divisional PlayoffsSports Authority Field(Denver, Colo.)American Football, NFL22:30 CET (13/01/2013)Denver Broncos - Baltimore Ravens(Total  Passing Yards)Pick: J.Flacco (BAL QB) Under 261.5 YardsOffered at: 1.833 (Sportingbet)Stake: 6/10Večeras se na Sports Authority Field(Denver, Colo.) igra prvi meč Divisional Playoffsa između domaćih Broncosa(13-3) i gostujućih Ravensa(10-6)...Svakako je na ovom meču domaćin favorit ali ja se nebi bavio puno time već bi na ovom meču uzeo broj bačenih yardi QB Baltimora  J.Flaccoa mislim da je margina od 261.5 yardi zaista previsoka i mislim da će ići ispod te margine.J. Flacco je ove sezone bacio 3817y ili u proseku  238y daleko ispod ove granice bacio je 22 TD i 10 INT...KUći baca daleko bolje dok je na strani daleko lošiji. U napadu se oslanja na dva hvatača WR A. Boldin 921y i T. Smith  855y ni jedan od njih nije extra klase.Ali će sa druge strane biti odbrana Broncosa koja je ove sezone fantastična 2nd u ligi po broju dozvoljenih yardi protiv passa su sjajni 199.6 (3rd) dozvoljavaju daleko manje yardi od ove granice onošto je fantastično odbrana igra strašno sve bolje i bolje posebno kući u Denveru.Defanzivna linija i lajnbekeri vrše fantastičan pritisak na ofa.liniju i kvoterbeka često ga sekujući ili dovodeći u situaciju da ishitreno baca.Osim toga najbolji WR Boldin će imati naspram sebe jednog fantastičnog CB C. Baileya koji je u karijeri uspevao i mnogo veće igrače da stavi u džep iako u godinama i dalje igra sjajno dok i drugi WR  T. Smith neće imati lak zadatak jel je i njegov pratilac CB C. Harris iako mlad igra fantastično.Jednostavno nevidim ovde kako Flacco može preko ove margine ovo zaslužuje i mnogo veći ulog ali ipak uvek može daprođe jedan BIG pley pa da ovu marginu učini dostižnom ali se nadam da se to neće desiti...Uzimam Flacco Under 261.5 y na meču........