Dinno Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Dobro vam jutro (ne)radni narode!!! Dobro jutro RADNI narode Quote
micha Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Dobro jutro! Šta li danas ima da se igra? Quote
zoom-zoom Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 pozdrav svima...kod mene sve bijelo ,od snijega naravno...da netko ne pomisli nesto drugo Danas jako dobra ponuda Quote
Dinno Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 pozdrav svima...kod mene sve bijelo ,od snijega naravno...da netko ne pomisli nesto drugo Danas jako dobra ponuda E Super. U Sarajevu vec odavno nema ni pahulje... sivilo totalno Quote
Dinno Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Danas United 3+, Arsenal gg, Lazio 1, Juve 2, Barca 3+, Benfica gg.... to su moji parovi, pa nesto iskombinovati od ovoga Quote
zoom-zoom Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 E Super. U Sarajevu vec odavno nema ni pahulje... sivilo totalno kod nas iducih par dana prognoza: samo snijeg Quote
Almiric Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 dobar dan....danas pobjeda Uniteda, van Persie daje gol, de Gea ne prima gol, zuti karton Suarezu zbog simuliranja, crveni karton Shelvey-u zbog udaranja, ulazi zamjena welbeck i daje gol odmah...korneri man utd-a + 12,5 i + plus Ferguson mijenja zvaku.. Quote
Dinno Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 dobar dan....danas pobjeda Uniteda, van Persie daje gol, de Gea ne prima gol, zuti karton Suarezu zbog simuliranja, crveni karton Shelvey-u zbog udaranja, ulazi zamjena welbeck i daje gol odmah...korneri man utd-a + 12,5 i + plus Ferguson mijenja zvaku.. Bas mi je drago sto tako govoris iz neutralnog ugla Liverpool zabija 100% i to Suarez strijelac, a onda ce United da ih dokrajci i bice 3-1.... ostalo me ne zanima... Quote
c4nton4 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Bas mi je drago sto tako govoris iz neutralnog ugla Liverpool zabija 100% i to Suarez strijelac, a onda ce United da ih dokrajci i bice 3-1.... ostalo me ne zanima... nek liverpool povede, meni paše. bit će tu reza 8:2 za UTD Quote
Recommended Posts