Dinno 10 Posted January 13, 2013 nek liverpool povede, meni paše. bit će tu reza 8:2 za UTD I meni pase da sto vise trpaju, a da bi bilo trpanja mora Liverpool da ga zabije... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 13, 2013 I meni pase da sto vise trpaju, a da bi bilo trpanja mora Liverpool da ga zabije... i to da povede 2:0 bi bilo idealno. Uglavnom, bit će dva stupnja, oblačno i možda snijegokiša pred kraj utakmice tako da trebaju rani pogoci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 13, 2013 jutro !! hehe kako kome... ja vec na poslu 4 sata, davno je jutro bilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 13, 2013 i to da povede 2:0 bi bilo idealno. Uglavnom, bit će dva stupnja, oblačno i možda snijegokiša pred kraj utakmice tako da trebaju rani pogoci Ako povedu 2-0, moglo bi biti i 7+ na kraju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 13, 2013 hehe kako kome... ja vec na poslu 4 sata, davno je jutro bilo pa nedjeljom ....strasno :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 13, 2013 ma znate sta, znam da Cantona ganja preokrete, ali ne bih ja da bas ovi povedu 2:0....moze 0-1 maksimalno, pa da naljute Aleksa :) Suarez ce vjerovatno zabiti, malo je spora odbrana za njega, koja god kombinacija bila (Vidic - Ferdinand ili Vidic - Evans), ali napad Uniteda bi trebao ipak zabiti vise nego sto ce primiti, van Persie - Chicha, sa duplim krilinim napadima Young - Evra i Valencia - Rafael...tu ce biti masa ubacaja u sredinu, bit ce tu velikih problema za Liverpool...jedina nada Liverpoolu je da Suarez i Sterling na svoju brzinu uzmu prednost kroz sredinu terena, ali i na desni bok, jer je tu Rafael panican ako dodje do nezgodnih situacija.... no sve u svemu, golova ce biti, samo se nadam vise u mrezi Reine nego De Gea-e... ima tu jos faktor Gerrarda, on uvijek dobro odigra protiv Uniteda, jeste malo sporiji sada, ali njega se treba dobro cuvati...nadam se dace ga Cleverly ganjati po terenu ako on bude igrao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 13, 2013 Bas mi je drago sto tako govoris iz neutralnog ugla Liverpool zabija 100% i to Suarez strijelac, a onda ce United da ih dokrajci i bice 3-1.... ostalo me ne zanima... znas da sam realan! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 13, 2013 nego pored ovog meca,ja sam igrao 1X na Arsenal,sta mislite? mnogo igraca fali City-u... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 13, 2013 nego pored ovog meca,ja sam igrao 1X na Arsenal,sta mislite? mnogo igraca fali City-u... Mene vuče da odigram na City baš iz tog razloga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 13, 2013 oba daju gol je vjerovatno najbolja opcija na tom mecu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 13, 2013 oba daju gol je vjerovatno najbolja opcija na tom mecu.... Ja sa to odigrao na jednom tiketu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 13, 2013 Moj tiket za danas, jedan brzinski United 1 Lazio 1 Arsenal oba daju gol Sociedad 1 Atletiko Madrid 1 Barca 3' Benfica oba daju gol ukupna kvota 27,50 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 13, 2013 Ipak malo iznenadjujuci sastav UTD-a...ne svidja mi se sto nema Valencie i radije bih Chichu nego Welbecka, te Evansa nego Ferdinanda u ovom mecu... Sastav: De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Young, Carrick, Cleverley, Kagawa, Welbeck, van Persie KLUPA: Amos, Smalling, Jones, Valencia, Anderson, Giggs, Hernandez Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 13, 2013 Ipak malo iznenadjujuci sastav UTD-a...ne svidja mi se sto nema Valencie i radije bih Chichu nego Welbecka, te Evansa nego Ferdinanda u ovom mecu... Sastav: De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Young, Carrick, Cleverley, Kagawa, Welbeck, van Persie KLUPA: Amos, Smalling, Jones, Valencia, Anderson, Giggs, Hernandez Zar sumnjas u ''zvaku'' Quote Share this post Link to post Share on other sites