hsammer 2 Posted January 13, 2013 Isti sam ti... gledam citavo vrijeme utakmicu i kada prebacim (rekoh mozda bolje odigraju ako ih ne gledam) padne gol Posto mi treba 3+, odoh gledati neku spansku seriju Kakva je situacija kod "spanaca"?? Ovamo vec 2-1......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 13, 2013 Kakva je situacija kod "spanaca"??Ovamo vec 2-1......... Nisam uspio prebaciti.... cekam repeticiju drugog gola uniteda, kada ga zabi liverpool... pokvari mi uzitak da padaju golovi kada ne gledam tekmu Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 13, 2013 Kakva je situacija kod "spanaca"??Ovamo vec 2-1......... Dobar dan.... Bude 2-2 i pogodak!!! Danas u natjecanju pogodio TIP ali ostajem bez svega.....gdje mi je pamet..... Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 12:30 Naziv para: Norveška 1 - men*** Tip para: TOP 3 Tečaj: 0.000 - Ev. dobitak: 5.000 Ev. gubitak: 0.000 :icon_mad: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 13, 2013 Jos jedna vazna pobjeda UTD-a, moglo je i bez drame ali nema veze, derbi je to..vaznot ove pobjede se moze jos uvecati ako danas City ne pobijedi i prednsot na tabeli bude dvocifrena...jedva cekam sada mec i naravno: go Arsenal ! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 13, 2013 Jos jedna vazna pobjeda UTD-a, moglo je i bez drame ali nema veze, derbi je to..vaznot ove pobjede se moze jos uvecati ako danas City ne pobijedi i prednsot na tabeli bude dvocifrena...jedva cekam sada mec i naravno: go Arsenal ! :) Igrati manchester 3+ i keca.... neprocjenjivo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 13, 2013 Igrati manchester 3+ i keca.... neprocjenjivo ne treba master card! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 13, 2013 Gledaju sastave i formacije, ovdje bi trebalo da bude dosta golova... http://www.flashscore.com/match/2TAqno7F/#lineups;1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 13, 2013 (edited) e moj Dzeko Hajde, izvadio se ovim drugim golom.... Ko Inzaghi u najboljim danima! Edited January 13, 2013 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 13, 2013 Hajde, izvadio se ovim drugim golom.... Ko Inzaghi u najboljim danima! hehe vjeruj mi da sam se sjetio Inzaghija... to su njegovi golovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 13, 2013 hehe vjeruj mi da sam se sjetio Inzaghija... to su njegovi golovi Ovakvi golovi su postali sinonim za Pippa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 13, 2013 a sta cedevita napravi :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted January 13, 2013 Nastavlja se trka dva Manchestera...to bi englezi nazvali two horse race...slijedece kolo tesko gostovanje UTD-a Tottenhamu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 13, 2013 Eto cim ti ode, pade gol.... al nije bilo dovoljno Rekoh ti ja, Cantona, Da ce sve doci na svoje mjesto :):) ajd, nek su tri boda uzeta video sam da si se odjavio sinoc da ides pa zbog tog.. idem sad sastaviti neki tiket i na pravi nacin uloziti novac nisam išao u nikakav klub, nisam baš bio u raspoloženju za van. ne mačujem se mlohavim ku**em Nastavlja se trka dva Manchestera...to bi englezi nazvali two horse race...slijedece kolo tesko gostovanje UTD-a Tottenhamu... ma rasturit cemo ih, njih se najmanje bojim. imali su sreće prošlu, sad će im doć malo jača pljuska Quote Share this post Link to post Share on other sites