roberth 15 Posted January 13, 2013 Dobar dan.... Bude 2-2 i pogodak!!! Danas u natjecanju pogodio TIP ali ostajem bez svega.....gdje mi je pamet..... Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 12:30 Naziv para: Norveška 1 - men*** Tip para: TOP 3 Tečaj: 0.000 - Ev. dobitak: 5.000 Ev. gubitak: 0.000 :icon_mad: Šta se ljutiš Roberte, pogodio si drugi par..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 13, 2013 Ovaj tvoj dijalog (sam sa sobom ) se zove igra gluvih telefona !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 13, 2013 negdje sam vidio da je micha postavio i svidja mi se, pobjeda mancestera i 3+, kvota 2,75 I meni se svidelo kad je bio kraj utakmice. A + odigrano -, posebno jos dva singla - 1 na Muntd , i Muntd daje gol u oba poluvremena . Šta ćeš lepše!? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 13, 2013 I meni se svidelo kad je bio kraj utakmice. A + odigrano -, posebno jos dva singla - 1 na Muntd , i Muntd daje gol u oba poluvremena . Šta ćeš lepše!? Bravo micha.... ja sam igrao pobjeda Uniteda i 3+ Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 14, 2013 Ovi Patriotsi su ubojice. Sredinom prve odigram da će dat više od 10.5 poena @1.90 na poluvremenu. Onda hendi da će vodit u trećoj trećini -3.5 @2.00 i sad na kraju da će ić preko 40.5 poena @1.66. Brutalno. Šuška šuška Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 14, 2013 I meni se svidelo kad je bio kraj utakmice. A + odigrano -, posebno jos dva singla - 1 na Muntd , i Muntd daje gol u oba poluvremena . Šta ćeš lepše!? Jel ima tko još taj tip oba daju i 2+ osim Supersporta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 14, 2013 Mislio sam 3+ i oba daju Quote Share this post Link to post Share on other sites