Petar91 2 Posted January 14, 2013 19:00, Sedan - Dijon (pol/kraj), tip x/x @ 4.50, expekt, 3/10Francuska druga liga broji 20 klubova, ovo je utakmica izmedu posljednje ekipe lige, 20.og Sedana koji ima 5 bodova manje od zone spasa, dok je Dijon na sestom mjestu sa 16 bodova vise od Sedana. U ovoj utakmici se statisticki gledajuci sastaju bolja ekipa Dijona, koja je blagi favorit i losija ekipa Sedana koji bi svoj nedostatak trebala kompenzirati prednoscu domaceg terena. Tako da mi se kao logicna opcija namece remi - tesko mi je odrediti pobjednika. Posto je ovo francuska 2. liga u kojoj pada vrlo malo golova idem na opciju x/x tj. da ce nakom prvih 45.min takoder biti remi. Sedan ima zasad sest remija u 19 utakmica... kod kuce imaju 3 remija u 9 utakmica - svaku trecu utakmicu remiziraju. Dijon u gostima ima jos veci postatak nerjesenih rezultata - od osam utakmica cak su 4 nerjesena. Sto se tice forme - Sedan u zadnjih 6 susreta ima tri remija... protiv Nantesa 0:0 u predzadnjem kolu, protiv Chateaurouxa 1:1 u zadnjem kolu... Dijon sa druge strane ima tek jedan remi (protiv Arlesa 1:1) u predzadnjem kolu... a inace su ostalih pet utakmica ili pobjedili ili izgubili - pa vise i matematicki vidim vrijeme za jedan remi u ovako izjednacenoj ligi. I sada jos h2h omjer ... ima tu svakakvih rezultata zadnjih sezona..a meni je najdrazi podatak da su prosle sezone (2010/2011) u obe utakmice igrali nerjeseno 1:1 i 0:0... a takoder i ove sezone u kupu 1:1 (nakon cega je Sedan prosao kroz produzetke dalje). Eto, sve u svemu, imamo jedan neizvjestan dvoboj, liga je izjednacena, i ovi klubovi cesto remiziraju (pa i medusobno - zadnje tri utakmice). Posto Dijon nije odavno remizirao mislim da je doslo vrijeme za jedan x... a igraju sa ekipom koja je zadnja i koja ne vjerujem da ima snage da ih pobjedi, ali uzme bod - to vec moze. Posto ne pada puno golova u njihovim susretima idem na opciju da ce biti x i nakon poluvrmena i na kraju. Sretno ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 15, 2013 20:45, Lisburn-Portadown, tip 2 @ 1.45, HL Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 15, 2013 (edited) Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 21:00Naziv para: Real Madrid - Valencia/Goal scored - 00:00-14:59Tip para: 1Tečaj: 2.700 Gol pada u prvih 15 minuta Edited January 15, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 15, 2013 (edited) 14:15 United Arab Emirates - Kuwait @ 1 @ 2.10 Edited January 15, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 15, 2013 (edited) Alzir 18:00 ES Setif - MC El Eulma @ 1 @ 1.60 - Edited January 15, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 15, 2013 (edited) Alzir JSM Bejaia - MC Oran @ 1 1.45 Edited January 15, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 15, 2013 (edited) 20:45 Cambridge United - Nuneaton Town @ 1 @ 1.50 Edited January 15, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 15, 2013 St. Etinenne - Lille X2 @1.60 (bet365) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 15, 2013 Real Madrid - Valencia over 3.5 @2.00 (unibet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Johnyboy 0 Posted January 15, 2013 Glentoran - Ballymena TIP 1@1,75 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 15, 2013 21:00, Real Madrid - Valencia, tip 1 (-1.0) @ 1.85, Expekt, 8/10 Tip: Pobjeda Reala sa najmanje 2 gola razlike Veceras se u Madridu igra prva 1/4 finalna utakmica izmedju Reala i Valencije. Real koji ove sezone igra dosta lose u Primeri, ima priliku da se preko kupa domogne barem jednog trofeja, sto im je svakako i cilj, jer bi sezona bila katastrofalna da ne osvoje barem jedan trofej u Spaniji. Real ce sasvim sigurno uci maksimalno ozbiljno u ovaj mec i od prve minute ce krenuti ofanzivno, kako bi stekli prednost, a mislim da ce oni nastojati da pitanje pobjednika u dvomecu rijese vec u Madridu. Real je kompletan za ovaj mec, a sto je najbitnije za trenera Mourinha vraca se Ronaldo, koji je proslom kolu Primere odmarao zbog 5 zutih kartona. U sastavu nece biti Pepea i Ramosa, dok su svi ostali spremni bice na raspolaganju. U ligi Real na svom terenu igra dobro, imaju 7 pobjeda, 2 remija i bez poraza su u 9 utakmica,a gol razlika im je 28:8. Za ovaj mec sastav rela bi trebao da izgleda ovako: Casillas – Arbeloa, Varane, Raul Albiol, Marcelo – Khedira, Xabi Alonso – di Maria, Ozil, C.Ronaldo – Benzema. Valencia ove sezone u ligi ne biljeze rezultate kakve se od njih ocekuju. Nalaze se na 7.mjestu i to je dosta lose za ekipu, kakva je Valencija. Kup im je dobra prilika da se domognu i oni barem nekog trofeja, no kako igraju u gostima ove sezone, ali i generalno do sada, bice im jako tesko da izbace Real. U gostima igraju 2-2-5 uz gol razliku 5:12. Oni su u 1/8 finala izbacili Osasunu. od kuce se pobijeidli 2-1, a u gostima su takodje bili blji i slavili su sa 2-0. Valencija ce biti oslabljena neigranjem iskusnog veznog igraca Albelde, ali je sasvim sigurno da ce Valencija izvesti poprilicno dobar sastav pred mec sa Realom. Sastav Valencije bi trebao izgledati ovako: Guaita – Joao Pereira, Victor Ruiz, Ricardo Costa, Cissokho – Tino Costa, Banega – Parejo, Jonas, Viera – Soldado Moje misljenje je da ce Real veceras sve uraditi da mirnije doceka revans, a za to im je potrebna pobjeda od minimalno 2 gola razlike i ja sam misljenja da ce to oni veceras i ostvariti. Real je Real i kada im je potreban dobar rezultat, kada treba da igraju sa 100% mogucnosti, oni to i urade, pa tako ce biti i veceras i moja prognoza je da ce Real pobijediti sa najmanje 2 gola razlike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 15, 2013 Live 1 @ 3.75 Cambridge Utd 0-1 Nuneaton moguce da mute nesto ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 15, 2013 21:00, Real Madrid - Valencia, tip 1 (-1.0) @ 1.85, Expekt, 8/10 Tip: Pobjeda Reala sa najmanje 2 gola razlike Veceras se u Madridu igra prva 1/4 finalna utakmica izmedju Reala i Valencije. Real koji ove sezone igra dosta lose u Primeri, ima priliku da se preko kupa domogne barem jednog trofeja, sto im je svakako i cilj, jer bi sezona bila katastrofalna da ne osvoje barem jedan trofej u Spaniji. Real ce sasvim sigurno uci maksimalno ozbiljno u ovaj mec i od prve minute ce krenuti ofanzivno, kako bi stekli prednost, a mislim da ce oni nastojati da pitanje pobjednika u dvomecu rijese vec u Madridu. Real je kompletan za ovaj mec, a sto je najbitnije za trenera Mourinha vraca se Ronaldo, koji je proslom kolu Primere odmarao zbog 5 zutih kartona. U sastavu nece biti Pepea i Ramosa, dok su svi ostali spremni bice na raspolaganju. U ligi Real na svom terenu igra dobro, imaju 7 pobjeda, 2 remija i bez poraza su u 9 utakmica,a gol razlika im je 28:8. Za ovaj mec sastav rela bi trebao da izgleda ovako: Casillas – Arbeloa, Varane, Raul Albiol, Marcelo – Khedira, Xabi Alonso – di Maria, Ozil, C.Ronaldo – Benzema. Valencia ove sezone u ligi ne biljeze rezultate kakve se od njih ocekuju. Nalaze se na 7.mjestu i to je dosta lose za ekipu, kakva je Valencija. Kup im je dobra prilika da se domognu i oni barem nekog trofeja, no kako igraju u gostima ove sezone, ali i generalno do sada, bice im jako tesko da izbace Real. U gostima igraju 2-2-5 uz gol razliku 5:12. Oni su u 1/8 finala izbacili Osasunu. od kuce se pobijeidli 2-1, a u gostima su takodje bili blji i slavili su sa 2-0. Valencija ce biti oslabljena neigranjem iskusnog veznog igraca Albelde, ali je sasvim sigurno da ce Valencija izvesti poprilicno dobar sastav pred mec sa Realom. Sastav Valencije bi trebao izgledati ovako: Guaita – Joao Pereira, Victor Ruiz, Ricardo Costa, Cissokho – Tino Costa, Banega – Parejo, Jonas, Viera – Soldado Moje misljenje je da ce Real veceras sve uraditi da mirnije doceka revans, a za to im je potrebna pobjeda od minimalno 2 gola razlike i ja sam misljenja da ce to oni veceras i ostvariti. Real je Real i kada im je potreban dobar rezultat, kada treba da igraju sa 100% mogucnosti, oni to i urade, pa tako ce biti i veceras i moja prognoza je da ce Real pobijediti sa najmanje 2 gola razlike. FT 2-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites