Jump to content

Recommended Posts

Posted

dobro veče....

Danas na unibetu kladio na rukometaša Tunisa Bannoura,da će dati barem 5 golova....do sada još nije ni igrao....i ako on ne igra znači STORNO ili izgubljena klada??

Posted
dobro veče....

Danas na unibetu kladio na rukometaša Tunisa Bannoura,da će dati barem 5 golova....do sada još nije ni igrao....i ako on ne igra znači STORNO ili izgubljena klada??

Kraj utakmice, Brazil je pobijedio a u statistici igrač Bannour ni igrao ni sekundu....

Posted

Pozdrav ljudievo od mene par prijedloga za nba , tenis ću početi sljedeći tjedanBoston doma protiv hornetsa , u dobroj su formi , zaredom su dobili , od povratka bradleya stvarno odlično izgledaju , pierce je u odličnoj formi , green isto , garnett standardno pogotovo u obrani kao i lee.strašnu obranu igraju a napadački su jebeno šuterski dobra ekipa.klupa nerijetko radi razliku i ne zaostaju uopće za starterimaIndiana kod Orlanda , kao i prošle sezone odlično balansirana momčad , sad kako im fali granger george je vođa na terenu i nameće se u prvu violinu ekipe , iskusni west povuče uvijek kada zapne u napadu , a orlando je previše šuterski ovisna momčad protiv malo ozbiljnijih ekipa a indiana to je , value na ovih 1,90Rondo over 13 ,5 , dosta je popravio šut izvana a i slobodnjake ove sezone , uz standarde ulaze i pokoju kontru ide preko ove granice protiv obrane hornetsaLin over 12,5 , nije baš onaj lin iz knicksa ali ova granica mi je value jer puca dobro slobodnjake , uleti i koja trica kad ima večer a i dosta napada koš i vidim ga na 15-20 večeras protiv dallasaUkupno oko @8 a tko voli single-ove preporučio bih Indianu , osobno sam odigrao sva 4 para

Posted
Pozdrav ljudi

evo od mene par prijedloga za nba , tenis ću početi sljedeći tjedan

Boston doma protiv hornetsa , u dobroj su formi , zaredom su dobili , od povratka bradleya stvarno odlično izgledaju , pierce je u odličnoj formi , green isto , garnett standardno pogotovo u obrani kao i lee.strašnu obranu igraju a napadački su jebeno šuterski dobra ekipa.klupa nerijetko radi razliku i ne zaostaju uopće za starterima

Indiana kod Orlanda , kao i prošle sezone odlično balansirana momčad , sad kako im fali granger george je vođa na terenu i nameće se u prvu violinu ekipe , iskusni west povuče uvijek kada zapne u napadu , a orlando je previše šuterski ovisna momčad protiv malo ozbiljnijih ekipa a indiana to je , value na ovih 1,90

Rondo over 13 ,5 , dosta je popravio šut izvana a i slobodnjake ove sezone , uz standarde ulaze i pokoju kontru ide preko ove granice protiv obrane hornetsa

Lin over 12,5 , nije baš onaj lin iz knicksa ali ova granica mi je value jer puca dobro slobodnjake , uleti i koja trica kad ima večer a i dosta napada koš i vidim ga na 15-20 večeras protiv dallasa

Ukupno oko @8 a tko voli single-ove preporučio bih Indianu , osobno sam odigrao sva 4 para

:57bye: