roberth 15 Posted January 16, 2013 dobro veče.... Danas na unibetu kladio na rukometaša Tunisa Bannoura,da će dati barem 5 golova....do sada još nije ni igrao....i ako on ne igra znači STORNO ili izgubljena klada?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 16, 2013 Imao u glavi,da Brazil ne izgubi utakmicu i eto sada vode s 6 golova razlike.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 16, 2013 dobro veče.... Danas na unibetu kladio na rukometaša Tunisa Bannoura,da će dati barem 5 golova....do sada još nije ni igrao....i ako on ne igra znači STORNO ili izgubljena klada?? Kraj utakmice, Brazil je pobijedio a u statistici igrač Bannour ni igrao ni sekundu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 16, 2013 (edited) Lego bonus i na Bwin-u Edited January 16, 2013 by Sasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 16, 2013 Zbroj koseva Banvitspor-Buducnost prosao.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted January 16, 2013 Lego bonus i na Bwin-u Vrijeme je vala bilo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted January 16, 2013 Pozdrav ljudievo od mene par prijedloga za nba , tenis ću početi sljedeći tjedanBoston doma protiv hornetsa , u dobroj su formi , zaredom su dobili , od povratka bradleya stvarno odlično izgledaju , pierce je u odličnoj formi , green isto , garnett standardno pogotovo u obrani kao i lee.strašnu obranu igraju a napadački su jebeno šuterski dobra ekipa.klupa nerijetko radi razliku i ne zaostaju uopće za starterimaIndiana kod Orlanda , kao i prošle sezone odlično balansirana momčad , sad kako im fali granger george je vođa na terenu i nameće se u prvu violinu ekipe , iskusni west povuče uvijek kada zapne u napadu , a orlando je previše šuterski ovisna momčad protiv malo ozbiljnijih ekipa a indiana to je , value na ovih 1,90Rondo over 13 ,5 , dosta je popravio šut izvana a i slobodnjake ove sezone , uz standarde ulaze i pokoju kontru ide preko ove granice protiv obrane hornetsaLin over 12,5 , nije baš onaj lin iz knicksa ali ova granica mi je value jer puca dobro slobodnjake , uleti i koja trica kad ima večer a i dosta napada koš i vidim ga na 15-20 večeras protiv dallasaUkupno oko @8 a tko voli single-ove preporučio bih Indianu , osobno sam odigrao sva 4 para Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 16, 2013 Pozdrav ljudi evo od mene par prijedloga za nba , tenis ću početi sljedeći tjedan Boston doma protiv hornetsa , u dobroj su formi , zaredom su dobili , od povratka bradleya stvarno odlično izgledaju , pierce je u odličnoj formi , green isto , garnett standardno pogotovo u obrani kao i lee.strašnu obranu igraju a napadački su jebeno šuterski dobra ekipa.klupa nerijetko radi razliku i ne zaostaju uopće za starterima Indiana kod Orlanda , kao i prošle sezone odlično balansirana momčad , sad kako im fali granger george je vođa na terenu i nameće se u prvu violinu ekipe , iskusni west povuče uvijek kada zapne u napadu , a orlando je previše šuterski ovisna momčad protiv malo ozbiljnijih ekipa a indiana to je , value na ovih 1,90 Rondo over 13 ,5 , dosta je popravio šut izvana a i slobodnjake ove sezone , uz standarde ulaze i pokoju kontru ide preko ove granice protiv obrane hornetsa Lin over 12,5 , nije baš onaj lin iz knicksa ali ova granica mi je value jer puca dobro slobodnjake , uleti i koja trica kad ima večer a i dosta napada koš i vidim ga na 15-20 večeras protiv dallasa Ukupno oko @8 a tko voli single-ove preporučio bih Indianu , osobno sam odigrao sva 4 para Quote Share this post Link to post Share on other sites