PERKAN 18 Posted January 16, 2013 Crvena Zvezda - Galatasaray 1 @1.52 1/1 @2.00 bet365' Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted January 16, 2013 (edited) 19:30 Red Star Belgrade(-11.5) v Galatasaray tip:H1 kvota:3.3 kladionica:SuperSport Ulog:2/10 Sta vise da pricam o Zvezdi? Iz kola u kolo nas hvalim,ali me momci iz kola u kolo iznenade boljom partijom nego sto sam i mogao da zamislim...Jednostavno mnogo je vremena proslo od kako Zvezda nije igrala ovako dobro...U posednjih 10 dana smo dva puta demonstrirali silu,najpre na gostovanju u Nemackoj kod Ulma gde se nijednog momenta nije postavljalo pitanje pobednika iako je u pitanju jedna od najboljih Nemackih ekipa...Zatim je dosla Cedevita,neki su cak strahovali od tog meca,ali ja sam bio ubedjen da cemo da ih oducimo od basketa sto smo i ucinili...48:30 na poluvremenu i +25 na kraju,cisto da se vidi ko kosi,a ko vodu nosi... :) U tom mecu se videlo koliko Zvezda ima jaku klupu jer skoro niko od Zvezdinih igraca nije na parketu proveo preko 20 minuta... Nemam nameru o nama mnogo trositi reci...Jednostavno smo u naletu,puni samopouzdnja,gazimo sve pred sobom...Ne ide uzalud trenutno ona "dajte Barsu da se igramo" :) Na drugoj strani Turci su u Beograd dosli sa namerom da prekinu Zvezdinu seriju..Medjutim mene nisu nimalo impresionirali igrama u poslednje vreme...Cak pet poraza u samo 40 dana,mnogo je...Pinar,Donetsk,Fener,Banvit i Uniks uspeli su da poraze tim koji je u prelaznom roku dovodjenjem par zvucnih imena najavljivao visoke ambicije...Dodatni plus za moj tip jeste svakako to sto su turski mediji preneli vest da su se sinoc otrovali hranom David Hawkins i Cenk Akyol,a od ranije je povredjen Domercant...I bez njih trojice to je jedna dobra ekipa sa Arroyom, Gordonom, Macvanom (koji jos nije vratio ono sto je nekome duzan) , Dudleyjem i Arslanom ali ipak mislim da pred krcatim Pionirom i pred Zvezdinom masinerijom za unistavanje protivnika nemaju sta traziti... Na kraju cu reci opet: Zvezdo zgazi ih sve!!! Edited January 16, 2013 by nisterlo Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 16, 2013 San Antonio-Memphis 1 1.50(Hrvatska lutrija) Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 16, 2013 Golden State-Miami 2 1.90(Hrvatska lutrija) Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted January 16, 2013 Kvota na Zvezdu u velikom padu.Navodno Turci bez dva startera zbog trovanja . 1/1 @1.64 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 16, 2013 19:30 Red Star Belgrade(-11.5) v Galatasaray tip:H1 kvota:3.3 kladionica:SuperSport Ulog:2/10 Sta vise da pricam o Zvezdi? Iz kola u kolo nas hvalim,ali me momci iz kola u kolo iznenade boljom partijom nego sto sam i mogao da zamislim...Jednostavno mnogo je vremena proslo od kako Zvezda nije igrala ovako dobro...U posednjih 10 dana smo dva puta demonstrirali silu,najpre na gostovanju u Nemackoj kod Ulma gde se nijednog momenta nije postavljalo pitanje pobednika iako je u pitanju jedna od najboljih Nemackih ekipa...Zatim je dosla Cedevita,neki su cak strahovali od tog meca,ali ja sam bio ubedjen da cemo da ih oducimo od basketa sto smo i ucinili...48:30 na poluvremenu i +25 na kraju,cisto da se vidi ko kosi,a ko vodu nosi... :) U tom mecu se videlo koliko Zvezda ima jaku klupu jer skoro niko od Zvezdinih igraca nije na parketu proveo preko 20 minuta... Nemam nameru o nama mnogo trositi reci...Jednostavno smo u naletu,puni samopouzdnja,gazimo sve pred sobom...Ne ide uzalud trenutno ona "dajte Barsu da se igramo" :) Na drugoj strani Turci su u Beograd dosli sa namerom da prekinu Zvezdinu seriju..Medjutim mene nisu nimalo impresionirali igrama u poslednje vreme...Cak pet poraza u samo 40 dana,mnogo je...Pinar,Donetsk,Fener,Banvit i Uniks uspeli su da poraze tim koji je u prelaznom roku dovodjenjem par zvucnih imena najavljivao visoke ambicije...Dodatni plus za moj tip jeste svakako to sto su turski mediji preneli vest da su se sinoc otrovali hranom David Hawkins i Cenk Akyol,a od ranije je povredjen Domercant...I bez njih trojice to je jedna dobra ekipa sa Arroyom, Gordonom, Macvanom (koji jos nije vratio ono sto je nekome duzan) , Dudleyjem i Arslanom ali ipak mislim da pred krcatim Pionirom i pred Zvezdinom masinerijom za unistavanje protivnika nemaju sta traziti... Na kraju cu reci opet: Zvezdo zgazi ih sve!!! pokrij se usima... a i ja sa tobom.. dobro nas navukose!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites