Petar91 2 Posted January 23, 2013 sharapova osvaja AO Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 23, 2013 100 posto Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 23, 2013 i moj glas na nju, Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 23, 2013 Imate danas bonus od 10 e (bez depozita ) na Dobet.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 23, 2013 Imate danas bonus od 10 e (bez depozita ) na Dobet.com Sta treba, prijaviti se samo ili... ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 23, 2013 Imate danas bonus od 10 e (bez depozita ) na Dobet.com To je uvijek bilo Perkane druze... samo je klada uzas zivi... uslovi nikakvi, kvote ocajne,a sini mi se da je minimalna isplata 100 eura Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 23, 2013 da i obavezan profil na Facebook-u.pogledaj detaljnije na kladionice na ovom forumu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 23, 2013 Sta treba, prijaviti se samo ili... ??? Samo se prijavis i odmah imas 10 eura na racunu... ja sam to davno uradio i bezveze je kladionica....al eto probaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 23, 2013 (edited) To je uvijek bilo Perkane druze... samo je klada uzas zivi... uslovi nikakvi, kvote ocajne,a sini mi se da je minimalna isplata 100 eura Slazem se..ja je inace ne bih nikome preporuco. Al poklonu se u zube ne gleda ,zar ne ? ja sam danas to uzeo i odmah odigrao na rukomet 2 x 5 e. Edited January 23, 2013 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 23, 2013 Slazem se..ja je inace ne bih nikome preporuco. Al poklonu se u zube ne gleda ,zar ne ? Ma naravno... tako sma i ja uzeo i skrsio odmah sve, rekoh da probam odmah nabiti veliku cifru, pa sta bude i nista nije bilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 23, 2013 Žalosno da ne znaš tko vodi sva natjecanja na ovom forumu. Da si pročitao bilo koje pravilo bilo kojeg natjecanja znao bi odgovor. No, zahvaljujem na informaciji. S kim danas igraš mogao si provjeriti i na kontrolnoj stranici grupe A, ili ni to ne gledaš. Pozdrav. Pozz ekipaKo vodi takmicenje H2H mislim da je pogresio jer je juce bio takmicarski par hsammer-nisterlo a danas opet? Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 23, 2013 Žalosno da ne znaš tko vodi sva natjecanja na ovom forumu. Da si pročitao bilo koje pravilo bilo kojeg natjecanja znao bi odgovor. No, zahvaljujem na informaciji. S kim danas igraš mogao si provjeriti i na kontrolnoj stranici grupe A, ili ni to ne gledaš. Pozdrav. Ma ovo je Tuto htio namjerno mene da izbjegne u zadnjem kolu, jer me krenulo pravo... A u zavrsnici, ko da gledam, sve ce se okrenuti kontra... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 23, 2013 da i obavezan profil na Facebook-u.pogledaj detaljnije na kladionice na ovom forumu... zaboravio si ono sto pise dole u dnu malim slovima ..."obavezno naguzivanje prilikom isplate" Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 23, 2013 Žalosno da ne znaš tko vodi sva natjecanja na ovom forumu. Da si pročitao bilo koje pravilo bilo kojeg natjecanja znao bi odgovor. No, zahvaljujem na informaciji. S kim danas igraš mogao si provjeriti i na kontrolnoj stranici grupe A, ili ni to ne gledaš. Pozdrav. Da, sramota. Čovjek ne zna da sva natjecanja vodi tvicenti..Sramota, sramota Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 23, 2013 (edited) Da, sramota. Čovjek ne zna da sva natjecanja vodi tvicenti..Sramota, sramota a sad je meni jasno sto ni na jedan PM nisam dobio odgovor jer svako pitanje u vezi takmicenja saljem Banetu Edited January 23, 2013 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites