roberth 15 Posted January 24, 2013 Rockytomas..... Nije to fer od tebe do nas.....Na kraju može biti Micha koje nije zaslužio igrati u finalu bude prvak.....Ja ako budem medju 4 najbolja koje donosi nagrade neču ni natjecati u narednim mjesecima pa magari sam se prijavio....Na novo se prijavio Joco 81 i ni 300 metara je on doma od mene.....i neču ni pomoći,da bude medju nagradjenima....Nadajmo se,da Dwiz i Tuto neka raspravljaju o tome...nije to fer "rocky"..... Lp Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 24, 2013 mogla bi kinjeskinja osvojit AO kad vec sharapova nije :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 24, 2013 pozzdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 24, 2013 znači nitko ne može znat kolko još treba pisat za osvajanje nagrada osim dwiz i tuto - neki ne možemo bit cijeli dan na forumu, jer imamo treninge, pa radimo, pa djete,..... - ma ok nije bitno, ako bude dovoljno, ako ne, onda sretno ostalim, koji budu osvojili šta Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 24, 2013 mogla bi kinjeskinja osvojit AO kad vec sharapova nije :D ja sam cak ubedjen u to. Azare nka je isrpljena i umorna . Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 24, 2013 Brno - Pribram 2:3 u odbojci za češki kup...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 24, 2013 znači nitko ne može znat kolko još treba pisat za osvajanje nagrada osim dwiz i tuto - neki ne možemo bit cijeli dan na forumu, jer imamo treninge, pa radimo, pa djete,..... - ma ok nije bitno, ako bude dovoljno, ako ne, onda sretno ostalim, koji budu osvojili šta Već ti je ranije odgovoreno da formula za obračun 'Koeficijent aktivnosti' neće biti javno objavljena. Minimalan broj bodova koje mjesečno treba sakupiti je 40. Sve to piše i na forumu, ali očito je i to teško pronaći, kao i pravila natjecanja. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 24, 2013 Nadajmo se,da ću danas imati svoj odbojkarski dan....2 para(natjecaljska) sam već pogodio....Čeka me još pobjeda Modene protiv Ankara ( za sada je 2:1 za domače odbojkašice)....Idem na spavanje, sutra je posao onda 3 dana SLOBODNO!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 24, 2013 prijavite 20 analiza na portal... svaka je po 2 boda.. i eto , ispunjen uvjet od 40. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 24, 2013 jbnti ovu euroligu, sve izjednaceno Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 24, 2013 olimpiakos ponjedio maccabija Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 24, 2013 olimpiakos ponjedio maccabija i zezno me za lepe pare... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 24, 2013 znači nitko ne može znat kolko još treba pisat za osvajanje nagrada osim dwiz i tuto - neki ne možemo bit cijeli dan na forumu, jer imamo treninge, pa radimo, pa djete,..... - ma ok nije bitno, ako bude dovoljno, ako ne, onda sretno ostalim, koji budu osvojili šta pa ostaviš neki prijedlog-dva svaka dva tir dana..nije neki problem. to što ti imaš ritmiku i držiš dijetu ne bi ti trebalo toliko vremena uzimat. odustani od klađenja Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 24, 2013 a i ovo ke je roki ustupio mjesto michi..micho je naš, ne bi da je neki povremeni prolaznik na forumu pa da je to sad tolki problemus nasto Quote Share this post Link to post Share on other sites