mostovoj 44 Posted January 24, 2013 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 22:00Naziv para: Malag/Barce/dng-MalagaTip para: dajeTečaj: 1.500 2-4 Edited January 24, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 24, 2013 (edited) Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 14:00Naziv para: Velež Mostar - Željezničar SarajevoTip para: 1XTečaj: 2.500 1-2 Edited January 24, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 24, 2013 Barsa daje gol u oba poluvremena Malaga - Barcelona @1.90 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 24, 2013 23:30, O'Higgins - Cobreloa, tip vise od 2,5 gola @ 1.70, Expekt, 8/10 Revans utakmica Cileanskog kupa u kome se sastaju domacin O'Higgins i Cobreloa. Prije 4 dana se igrala prva utakmica i gosti su slavili sa 2-1, pa tako da O'Higgins veceras mora ici na pobjedu.Kada je liga u pitanju, O'Higgins je zavrsio proslu sezonu na 2.mjestu, dok je Cobreloa bio na 8.mjestu. Kada je prosjek datih i primljenih golova u pitanju, O'Higgins ima prosjek od 2,71 gola po mecu, dok Cobreloa ima 2,82 gola po mecu. Cileance volim igrati, jer se na njihovim utakmicama uvijek igra ofanzivno i za gol vise i rijetke su utakmice koje zavrse tvrdo i bez golova. Prije 2 dana sam prognozirao utakmicu Rangers - U.Espanola, takodjer u kupu, da ce biti 3 i vise golova na mecu, a mec se zavrsio 2-2.Kada je u pitanju medjuosbni duel ove dvije ekipe na zadnjih 8 utakmica na 5 su bili over, dok na 3 utakmice je bilo manje od 3 gola. Domacin je po prikazanom iz prosle sezone bolja ekipa i njima odgovara pobjeda, jer su postigli gol u gostima i minimalno izgubili, ali i gosti bi morali ici na gol, jer O'Higginsu je dovoljno i 1-0, a ako gosti postignu gol, onda ce dosta sebi olaksati oko prolaska dalje u kupu Cilea.Mislim da ce biti otvoren mec, bez kalkulacija, a moja je prognoza da ce biti najmanje 3 gola na mecu, a vrlo vjerovatno da bude i over 3,5 gola. Ocekujem pobjedu domacina, ali i gol gostiju, pa tako da mi sve ovo mirise na jedan fini over, a i kvota je sasvim solidna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2013 20:45, AFC Wimbledon - Port Vale, tip Over 2.5 Goals @ 1.72, Expekt, 8/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 24, 2013 FudbalChile » Chilean CupVreme: 23:30O'Higgins - CobreloaTip: Over 3.5 GoalsKvota: 3.10Kladionica: Sportingbet ulog 3/10Revans mec Chileanskog kupa u kome se u revansu cetvrtfinala sastaju O'Higgins i Cobreloa, u prvom mecu je bilo 2-1 za Cobrelou O'Higgins je po kvalitetu sigurno jaci jer su i prosle sezone u prvenstvu bili u vrhu i igrali finale play offa u Aperturi u zadnjih 5 meceva imaju 4 utakmice gde je bilo najmanje 4 gola a samo u jednom nisu primili golCobreloa u zadnjih 5 mecevaima samo jedan mec sa 4 gola ali u svakom je bilo GG posto je ovo kup mec ocekujem puno golova Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 24, 2013 Barsa daje gol u oba poluvremena Malaga - Barcelona @1.90 i naravno dadose ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 25, 2013 23:30, O'Higgins - Cobreloa, tip vise od 2,5 gola @ 1.70, Expekt, 8/10 Revans utakmica Cileanskog kupa u kome se sastaju domacin O'Higgins i Cobreloa. Prije 4 dana se igrala prva utakmica i gosti su slavili sa 2-1, pa tako da O'Higgins veceras mora ici na pobjedu. Kada je liga u pitanju, O'Higgins je zavrsio proslu sezonu na 2.mjestu, dok je Cobreloa bio na 8.mjestu. Kada je prosjek datih i primljenih golova u pitanju, O'Higgins ima prosjek od 2,71 gola po mecu, dok Cobreloa ima 2,82 gola po mecu. Cileance volim igrati, jer se na njihovim utakmicama uvijek igra ofanzivno i za gol vise i rijetke su utakmice koje zavrse tvrdo i bez golova. Prije 2 dana sam prognozirao utakmicu Rangers - U.Espanola, takodjer u kupu, da ce biti 3 i vise golova na mecu, a mec se zavrsio 2-2. Kada je u pitanju medjuosbni duel ove dvije ekipe na zadnjih 8 utakmica na 5 su bili over, dok na 3 utakmice je bilo manje od 3 gola. Domacin je po prikazanom iz prosle sezone bolja ekipa i njima odgovara pobjeda, jer su postigli gol u gostima i minimalno izgubili, ali i gosti bi morali ici na gol, jer O'Higginsu je dovoljno i 1-0, a ako gosti postignu gol, onda ce dosta sebi olaksati oko prolaska dalje u kupu Cilea. Mislim da ce biti otvoren mec, bez kalkulacija, a moja je prognoza da ce biti najmanje 3 gola na mecu, a vrlo vjerovatno da bude i over 3,5 gola. Ocekujem pobjedu domacina, ali i gol gostiju, pa tako da mi sve ovo mirise na jedan fini over, a i kvota je sasvim solidna. FT 2-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites