mostovoj Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 22:00Naziv para: Malag/Barce/dng-MalagaTip para: dajeTečaj: 1.500 2-4 Edited January 24, 2013 by mostovoj Quote
mostovoj Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 (edited) Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 14:00Naziv para: Velež Mostar - Željezničar SarajevoTip para: 1XTečaj: 2.500 1-2 Edited January 24, 2013 by mostovoj Quote
PERKAN Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Barsa daje gol u oba poluvremena Malaga - Barcelona @1.90 Quote
Dinno Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 23:30, O'Higgins - Cobreloa, tip vise od 2,5 gola @ 1.70, Expekt, 8/10 Revans utakmica Cileanskog kupa u kome se sastaju domacin O'Higgins i Cobreloa. Prije 4 dana se igrala prva utakmica i gosti su slavili sa 2-1, pa tako da O'Higgins veceras mora ici na pobjedu.Kada je liga u pitanju, O'Higgins je zavrsio proslu sezonu na 2.mjestu, dok je Cobreloa bio na 8.mjestu. Kada je prosjek datih i primljenih golova u pitanju, O'Higgins ima prosjek od 2,71 gola po mecu, dok Cobreloa ima 2,82 gola po mecu. Cileance volim igrati, jer se na njihovim utakmicama uvijek igra ofanzivno i za gol vise i rijetke su utakmice koje zavrse tvrdo i bez golova. Prije 2 dana sam prognozirao utakmicu Rangers - U.Espanola, takodjer u kupu, da ce biti 3 i vise golova na mecu, a mec se zavrsio 2-2.Kada je u pitanju medjuosbni duel ove dvije ekipe na zadnjih 8 utakmica na 5 su bili over, dok na 3 utakmice je bilo manje od 3 gola. Domacin je po prikazanom iz prosle sezone bolja ekipa i njima odgovara pobjeda, jer su postigli gol u gostima i minimalno izgubili, ali i gosti bi morali ici na gol, jer O'Higginsu je dovoljno i 1-0, a ako gosti postignu gol, onda ce dosta sebi olaksati oko prolaska dalje u kupu Cilea.Mislim da ce biti otvoren mec, bez kalkulacija, a moja je prognoza da ce biti najmanje 3 gola na mecu, a vrlo vjerovatno da bude i over 3,5 gola. Ocekujem pobjedu domacina, ali i gol gostiju, pa tako da mi sve ovo mirise na jedan fini over, a i kvota je sasvim solidna. Quote
rockytomas Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 20:45, AFC Wimbledon - Port Vale, tip Over 2.5 Goals @ 1.72, Expekt, 8/10 Quote
rockytomas Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 FudbalChile » Chilean CupVreme: 23:30O'Higgins - CobreloaTip: Over 3.5 GoalsKvota: 3.10Kladionica: Sportingbet ulog 3/10Revans mec Chileanskog kupa u kome se u revansu cetvrtfinala sastaju O'Higgins i Cobreloa, u prvom mecu je bilo 2-1 za Cobrelou O'Higgins je po kvalitetu sigurno jaci jer su i prosle sezone u prvenstvu bili u vrhu i igrali finale play offa u Aperturi u zadnjih 5 meceva imaju 4 utakmice gde je bilo najmanje 4 gola a samo u jednom nisu primili golCobreloa u zadnjih 5 mecevaima samo jedan mec sa 4 gola ali u svakom je bilo GG posto je ovo kup mec ocekujem puno golova Quote
PERKAN Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Barsa daje gol u oba poluvremena Malaga - Barcelona @1.90 i naravno dadose ... Quote
Dinno Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 23:30, O'Higgins - Cobreloa, tip vise od 2,5 gola @ 1.70, Expekt, 8/10 Revans utakmica Cileanskog kupa u kome se sastaju domacin O'Higgins i Cobreloa. Prije 4 dana se igrala prva utakmica i gosti su slavili sa 2-1, pa tako da O'Higgins veceras mora ici na pobjedu. Kada je liga u pitanju, O'Higgins je zavrsio proslu sezonu na 2.mjestu, dok je Cobreloa bio na 8.mjestu. Kada je prosjek datih i primljenih golova u pitanju, O'Higgins ima prosjek od 2,71 gola po mecu, dok Cobreloa ima 2,82 gola po mecu. Cileance volim igrati, jer se na njihovim utakmicama uvijek igra ofanzivno i za gol vise i rijetke su utakmice koje zavrse tvrdo i bez golova. Prije 2 dana sam prognozirao utakmicu Rangers - U.Espanola, takodjer u kupu, da ce biti 3 i vise golova na mecu, a mec se zavrsio 2-2. Kada je u pitanju medjuosbni duel ove dvije ekipe na zadnjih 8 utakmica na 5 su bili over, dok na 3 utakmice je bilo manje od 3 gola. Domacin je po prikazanom iz prosle sezone bolja ekipa i njima odgovara pobjeda, jer su postigli gol u gostima i minimalno izgubili, ali i gosti bi morali ici na gol, jer O'Higginsu je dovoljno i 1-0, a ako gosti postignu gol, onda ce dosta sebi olaksati oko prolaska dalje u kupu Cilea. Mislim da ce biti otvoren mec, bez kalkulacija, a moja je prognoza da ce biti najmanje 3 gola na mecu, a vrlo vjerovatno da bude i over 3,5 gola. Ocekujem pobjedu domacina, ali i gol gostiju, pa tako da mi sve ovo mirise na jedan fini over, a i kvota je sasvim solidna. FT 2-2 Quote
Recommended Posts