c4nton4 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Quote
Nadrealista Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sad sam u dilemi dal nas pozdravljas il spavas Quote
PERKAN Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 spanjolska ide prema finalu... Nije bas nesto ubedljivo 13-12 HTMada je bilo oko 5 razlike.Slovenija dobro igra! Quote
micha Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Danas na Afričkom kupu nacija, mislim da bi moglo doći do iznenađenja i da na nekoj utakmici padnu 3 ili više golova. I to na Zambia - Nigeria. Šta vi mislite o tome? I palo je 3+ , tacnije 4 , ali ne na Zambia - Nigeria, vec na Burkina Faso - Etiopija - 4:0 Quote
Almiric Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Pozdrav svima....Sretno Hrvatskoj protiv Danaca... Odigrao sam singl na pobjedu Hrvatske, mislim da bi Hrvatska ovdje trebala uzeti zlato..barem su zasluzili..... Quote
PERKAN Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Pozdrav svima....Sretno Hrvatskoj protiv Danaca... Odigrao sam singl na pobjedu Hrvatske, mislim da bi Hrvatska ovdje trebala uzeti zlato..barem su zasluzili..... Bome prvo pol. neprijatnih 11-14 Quote
Almiric Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Danci hladnokrvi dosad, Hrvati malo neorganizovani...no ova pauza bi mogla dobro doci da se konsoliduju i odigraju kako znaju a nece ni Dancima sve ulaziti...golmani su odlicni... Quote
Dinno Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Razbise ih danci.... Hrvati totalno zakazali... Quote
Recommended Posts