PERKAN 18 Posted January 25, 2013 Hrvatska ih je razbila na OI.al im sad vratise... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 25, 2013 Hrvatska ih je razbila na OI.al im sad vratise... I to skamatama... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 25, 2013 odigram hendikep da Slovenija nece izgubit 5 razlike i zabiju go u zadnjim sekundama za +4 odigram Danska - Hrvatska over 53.5 gola i u zadnjim sekundama padne 54-ti gol kad hoce hoce Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 25, 2013 odigram hendikep da Slovenija nece izgubit 5 razlike i zabiju go u zadnjim sekundama za +4 odigram Danska - Hrvatska over 53.5 gola i u zadnjim sekundama padne 54-ti gol kad hoce hoce kako kazu ko je sretan taj ni u h... nije gladan Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 25, 2013 odigram hendikep da Slovenija nece izgubit 5 razlike i zabiju go u zadnjim sekundama za +4 odigram Danska - Hrvatska over 53.5 gola i u zadnjim sekundama padne 54-ti gol kad hoce hoce Meni se obicno obratno desava. Imam aktivan rezultat, tu negdje do zadnjih minuta utakmice i onda se desi ko tebi... u zadnjim sekundama promjena. Koja mi ne odgovara! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 25, 2013 Meni se obicno obratno desava. Imam aktivan rezultat, tu negdje do zadnjih minuta utakmice i onda se desi ko tebi... u zadnjim sekundama promjena. Koja mi ne odgovara! obicno je i meni tako al kad hoce da dobijes onda ces dobit al kad nece ma mozes se na glavu nasadit, igrat neznam kakve kvote i ulagat neznam kakve uloge al dobit neces Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 26, 2013 laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 26, 2013 laku noc laku noć. pa da ti i sledeci dani budu srecni kao ovaj sto je prosao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 26, 2013 (edited) obicno je i meni tako al kad hoce da dobijes onda ces dobit al kad nece ma mozes se na glavu nasadit, igrat neznam kakve kvote i ulagat neznam kakve uloge al dobit neces Sto jest, jest! Edited January 26, 2013 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites