mostovoj 44 Posted January 25, 2013 Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 21:30Naziv para: Croatia - DenmarkTip para: XTečaj: 8.250 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 25, 2013 (edited) 21:30, Danska-Hrvatska, tip 2 @ 2.00, HL, 7/10 inf. na expektu je kvota 1.92 Polufinale SP.a u spanjolskoj, ustvari..finale prije finala.. mozda je i navijacki tip, ali mislim da hrvatska, pogotovo nakon onakve igre protiv francuza ima sanse za pobjedu. Mislio sam igrat i hendi od 1,5 gola protiv francuza, a kad vec nisam to onda cu ih ispratit ovdje. Danci su zasad stopostotni, kao i Hrvatska... Ostvarili su pet pobjeda u skupini.. Utakmice protiv Katara i Cilea necemo racunati kao relevantne..ali u ostalima i nisu bili preuvjerljivi... protiv rusije 4 razlike, sa makedonijom je bilo 3 razlike... Pobjedili su tunis sa 7 razlike u osmini finala..ali su se mucili sa Madarskom ..pobjeda 28:26 u cetvrtfinalu... Sa druge strane Goluzina Hrvatska kao da igra sve bolje i bolje od pocetka prvenstva... Rekao sam, takoder imaju stopostotni ucinak.. Mogao bih izdvojit pobjedu protiv Mađarske sa lakocom..od 9 razlike (ako to moze biti pokazaelj odnosa sa dancima). Pobjedili smo i spanjolce (pustit cemo razmisljanja o motivu domacina da izbjegnu francuze). Zatim bjelorusija u osmini finala sa lakocom... a mogao bih reci i francuze sa lakocom.. 23:30..istina, odvojili smo se tek na kraju utakmice na ovoliku razliku...ali vodili smo i citavu utakmicu..u dva navrata po 3-4 razlike.. Hrvatska i bez Balica igra vrlo dobro.. Duvnjak preuzima ulogu glavnog igraca, Bičanić, Čupić standardno dobri.. Mirko Alilovic na golu na visokoj razini... Mislim da ce se Danci morati dobro namucit u ovoj utakmici sa obranom. A znamo potegnut i iz kontri. Sto se tice h2h omjera... Ima pobjeda i jednih i drugih... u zadnjoj utakmici na olimpijadi pobjedila je Hrvatska sa cak 32:21. Eto, bolji rezultati i igra na ovom prvenstvu (uz ostalo receno u analizi) su glavni motiv ovog tipa i vjerujem da mozemo do finala preko danske. Sretno ! Edited January 25, 2013 by Petar91 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 25, 2013 19:15, Spanjolska - Slovenija, tip 1 @ 1.20, HL Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted January 25, 2013 (edited) Španjolska - Slovenija Slovenija +6,5@1,45 Unibet Edited January 26, 2013 by zoom-zoom Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted January 25, 2013 (edited) Hrvatska - Danska Hansen over 4,5@1,85 Supersport Edited January 26, 2013 by zoom-zoom Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted January 25, 2013 (edited) Hrvatska - Danska Duvnjak over 3,5@1,45 Unibet Edited January 26, 2013 by zoom-zoom Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 25, 2013 21:30, Danska-Hrvatska, tip 2 @ 1.72,bwin Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 25, 2013 Navijam veceras za Hrvate i Slovence! Quote Share this post Link to post Share on other sites